Abone Ol

İsmail Küçükkaya her sabah FOX ekranlarından bu kitabı okuyacak

Medyafaresi.com detay haber- FOX Çalar Saat programının sevilen sunucusu İsmail Küçükkaya yeni sezonda, her sabah Hikmet Özdemir'in, Savaşta ve Barışta Kemal Atatürk adlı kitabını okuyacak.

İsmail Küçükkaya her sabah FOX ekranlarından bu kitabı okuyacak

Lara Sili / Medyafaresi.com - İsmail Küçükkaya şu günlerde yaz tatilinin keyfini çıkarıyor. Tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan başarılı sunucu bir yandan da yeni yayın dönemine hazırlanıyor.

İsmail Küçükkaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, yeni sezonda her sabah, Fox Tv ekranlarında Hikmet Özdemir'in, Savaşta ve Barışta Kemal Atatürk adlı kitabını okuyacağını duyurdu.

SAVAŞTA VE BARIŞTA KEMAL ATATÜRK KİTABININ KONUSU

Profesör Hikmet Özdemir, Atatürk'ün kendini anlattığı tüm kaynakları ve eserlerini, sayısız belgeyi ve hatıraları inceledi. Özdemir, bizzat onu görüp tanımış olanların anlatılarından oluşan ve Atatürk'ün hayatını adım adım takip eden, onu seyrediyormuşuz hissini veren yepyeni bir Atatürk biyografisi yazdı. Yıllar süren bir emeğin eşsiz ürünü. Katkısız, yorumsuz, sadece kendi çağının insanı olarak Atatürk.

İsmail Küçükkaya "Yeni sezonda her sabah işte bu kitaptan okumalar yapacağız. Kahramanımızı ve onun fikirlerini daha yakından tanıyacağız." diye bir tweet attı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

İsmail Küçükkaya her sabah FOX ekranlarından bu kitabı okuyacak - Resim: 1

İsmail Küçükkaya her sabah FOX ekranlarından bu kitabı okuyacak - Resim: 2