Abone Ol

İslam düşmanı Müslüman oldu!

Almanya'da aşırı sağcı ve mülteci karşıtı olan bir partinin üyesi milletvekili Werner Klawun Müslüman oldu. Adını 'İbrahim' olarak değiştiren, Werner, şimdi lerde mültecilerin destekçisi.

İslam düşmanı Müslüman oldu!

KUR'AN MEALİNİ OKUDU:  Daha önce göç ve mülteci karşıtı olarak bilinen 75 yaşındaki Klawun, Alman şairi Johann Wolfgang von Goethe'nin Doğu Divanı'nı, İslam ve Peygamber Muhammed'e (SAV) övgü içeren şiirlerini okuduktan sonra, İslam'ı yakından tanımak istediğini, Kuran-ı Kerim'in Almanca mealini okumasının ardından da Müslüman olmaya karar verdiğini söyledi. Klawun, İslam'a girmesiyle düşüncesinin tamamen değiştiğini ifade etti.

EŞİ VE ÇOCUKLARI TERK ETTİ:  İslam ve Müslüman karşıtı bir partili olarak geçmişiyle alakasını kesmesinin yeterli olmadığını düşünen Klawun, “Geçmişin izlerini silmek için daha büyük işler yapmak istedim. Mültecilere yardım etmeye başladım” dedi. 2014'te eşinin ve çocuklarının onu terk etmesinin ardından 4 mülteciyi evinde barındırmaya başladığını söyleyen Klawun, “Onlarla aile olduk. Emeklilikten sonra maaşım yetmeyince onlar bakmaya başladı” dedi.