Abone Ol

IŞİD'in yeni hedefi swinger kulüpleri

Yakalanan 6 IŞİD militanı, polisin sorgusunda yeni hedeflerini itiraf etti. Fransız medyasında yer alan habere göre, IŞİD'in yeni hedefi swinger partilerinin yapıldığı seks kulüpleri.

IŞİD'in yeni hedefi swinger kulüpleri

IŞİD militanı 5 erkek ve 1 kadın, Fransa'nın Lyon şehrinin dışında yakalandı. Yakalanan kişilerin islamı sonradan kabul ettikleri ve bölgede nefret söylemi yaptıkları ortaya çıktı.

Polisten yapılan açıklamada militanların Suriye'ye gitmek için uçak biletleri olduğu, bu nedenle saldırı engellenmese önümüzdeki günler içinde gerçekleştirileceği tahmin ediliyor.

Polis kaynakları, alınan istihbaratın Fransa topraklarında eş değiştirme (swinger) kulüplerine bir saldırı düzenleneceği üzerine olduğunu açıkladı.
Polisler, yakalanan terör hücresinin eğer saldırıdan sonra sağ kalırlarsaBulgaristan'a gidecekleri buradan da Türkiye üzerinden Suriye'ye geçme planları olduğunu ortaya çıkardı.

Fransa'da 500'e yakın swinger kulübü olduğu tahmin ediliyor. Çiftler ve bireyler bu tür kulüplerde ilişkiye girmek için buluşabiliyorlar. Öte yandan swinger partilerinin daha fazla kabul gördüğü ve moda olduğu ifade ediliyor.