Abone Ol

IŞİD dergisi son sayısında TSK'yı hedef almış!

IŞİD, Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin son sayısında TSK açıkça hedef alınmış.

IŞİD dergisi son sayısında TSK'yı hedef almış!

IŞİD'in Türkçe dergisi Konstantiniyye'nin 5. sayısında TSK'yi hedef alan bir yazı yayımlanmıştı. Yazıda "Türk ordusu NATO'yla beraber müslümanları katletmektedir" denirken, "tağuta (put, şeytan) küfretmek imanın ilk hükmüdür. Tağuta küfredilmeden iman sahih olmaz." denerek TSK ile mücadeleye çağrılmıştı.

Dergide orduda ve poliste yer alanların "kafir" olduğu söylenirken, "Türkiye gibi tağuti sistemlerle yönetilen ülkelerde, askerlik ve polislik gibi silahlı güç olmak ve onların ordularında yer almak küfürdür" deniyordu.

Derginin önsözünün sonundaysa "yeryüzünün tüm tağutlarına son sözümüz ise; artık İslam Devleti var, size rahat yok..." diyerek tehditte bulunuluyordu.

IŞİD dergisi son sayısında TSK'yı hedef almış! - Resim: 1

TSK'nin Afganistan'da "Haçlılarla aynı safta savaştığını" öne süren IŞİD, "Allah’ın izniyle İslam Devleti, müslümanları katleden bu kafirlere bunların bedelini en ağır bir şekilde ödetmektedir ve ödetmeye de devam edecektir" diyordu.

IŞİD dergisi son sayısında TSK'yı hedef almış! - Resim: 2

Dergi'de TSK'den "Firavun'un Askerleri" şeklinde bahsediliyordu.

"Türkiye gibi tağuti sistemlerle yöneltilen ülkelerde, askerlik ve polislik gibi silahlı güç olmak ve onların ordularında yer almak küfürdür. Bu tür ülkelerde asker ve polisler muayyen olarak(fert fert) kafirdirler. Onlar, küfür ve riddet ehli oldukları için onlarla savaşmak ve onları öldürmek caizdir.Öldüklerinde küfür üzere ölürler ve varacakları yer ise cehennemdir." söyleminde bulunulmuştu.