Abone Ol

İrfan Değirmenci'nin yerine kim geldi?

Kanal D sabah haberleri sunucusu İrfan Değirmenci referandumda 'hayır' oyu vereceğini açıklamıştı. Değirmenci'nin sosyal medya mesajı ile kararını ilan etmesinin ardından görevine son verildi. İşte Değirmenci'nin yerine gelen isim...

İrfan Değirmenci'nin yerine kim geldi?

Kanal D sabah haberleri sunucusu İrfan Değirmenci referandum kararını ilan etmesinin ardından kovulunca kendini sokaklara vurdu. Değirmenci'nin yerine gelen isim de belli oldu.

Doğan Yayın Grubu'nun "tarafsızlık ilkesini" ihal ettiği gerekçesiyle işine son verdiği haber sunucusunun yerine hafta sonlarında Kanal D Ana Haber bültenini sunan Gözde Atasoy’u getirdi. Atasoy'un sabah haberlerinde kalıcı olup olmayacağı ise kesin değil.

İRFAN DEĞİRMENCİ'DEN SON TWIT
İşinden olan İrfan Değirmenci 'işsizlik' günlerinde kendini sokaklara vurdu. İlk günü köpeği 'Kızık' ile geçiren İrfan Değirmenci bugün de kedisiyle sabah erkenden sokaktaydı ve bu kareyi bir notla paylaştı;

İrfan Değirmenci'nin yerine kim geldi? - Resim: 1

İrfan Değirmenci bu fotoğrafının altına şunları yazdı : Günaydın diyerek karanlıkların üzerine gülerek yürüyelim.Sokaktayız bu sabah, tv kapalı. Kedim Hoşgör’ün selamı var:)

ARKAMDAN DEF ÇALANLARA...
İrfan Değirmenci sosyal medya hesabından 'kovulmasına' sevinenlere de tepki gösterdi. Değirmenci "İşsiz kalan "meslektaş"ının ardından tef çalana,yarı zamanlı trollere tek sözüm var, Nesimi'den: Rızkımı veren Hüda'dır,kula minnet eylemem." diye yazdı.

İrfan Değirmenci'nin yerine kim geldi? - Resim: 2

Hiçbir kanaldan teklif almadığını söyleyen Değirmenci, şu twiti attı;

İrfan Değirmenci'nin yerine kim geldi? - Resim: 3