Abone Ol

İrfan Değirmenci’nin yeni kanalı belli oldu

Kanal D’den 2017 yılında olaylı bir şekilde gönderilen İrfan Değirmenci’nin yeni kanalı açıklandı.

İrfan Değirmenci’nin yeni kanalı belli oldu

Kanal D'de sabah programı yaparken referandumda ‘Hayır’ oyu vereceğini açıkladığı için kovulan İrfan Değirmenci'nin yeni kanalı belli oldu.

ANA HABERLERİ SUNACAK

2017 yılında yaşanan ayrılığın ardından bir süre sosyal platformlarda projeler yapan Değirmenci, Halk TV ile anlaştı.

İrfan Değirmenci’nin yeni kanalı belli oldu - Resim: 1

Usta televizyoncunun bundan böyle Halk TV’de ana haber bülteni ile ekrana geleceği öğrenildi.

SERHAN ASKER PAYLAŞTI

TRT’den ayrılarak Halk TV ailesine katılan Genel Yayın Koordinatörü Serhan Asker, Değirmenci ile ilgili kişisel instagram hesabından bir paylaşım yaparak, “O artık Halk TV’de. Hoş geldin İrfan Değirmenci. Ana haber artık ona emanet. Baharın bir başka güzel haberim. Yolumuz açık olsun. Bu akşam 18.00’da sizlerle” ifadelerini kullandı.

İrfan Değirmenci’nin yeni kanalı belli oldu - Resim: 2

İrfan Değirmenci’nin yeni kanalı belli oldu - Resim: 3Uğur Dündar Halk Tv'yi bıraktı! Haksızlığa karşı çıkıyorum deyip istifa etti

6 kişi kovuldu, Dündar isyan edip istifa etti!

Halk TV'de Lâle Özan Arslan, Semra Topçu, Rahmi Aygün, Barış Yarkadaş, Atakan Gültekin ve Gökhan Demirel'in işlerine son verildiğini duyuran Uğur Dündar, kanaldan ayrıldığını açıkladı.

İRFAN DEĞİRMENCİ KİMDİR?

3 Kasım 1977 tarihinde dünyaya gelen İrfan Değirmenci aslen Antalyalıdır. Ortaokul ve lise eğitimini TED Ankara Koleji‘nde okuduktan sonra üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde bitirmiştir.

İrfan Değirmenci, Ocak 1996 yılında Ankara Ostim TV'de televizyonculuğa başladı ve burada 3 yıl çalıştı. İlk canlı yayınlarını 19 yaşında yapan İrfan Demirci, 25 Ekim 1999 tarihinde Ali Kırca ekibine katılarak atv'ye geçti. Eylül 2005 tarihinde Mehmet Ali Birand‘dan gelen teklifte Kanal D'ye geçti. 30 Haziran 2007 tarihinde Fox TV'ye geçti ve Çalar Saat Programı'nı 1 Nisan 2010 tarihine kadar sundu.

İrfan Demirci, daha sonra Kanal D ekranlarına geri döndü ve 3 Mayıs 2010 tarihinden itibaren uzun süre bu ekranda kaldı.