Abone Ol

İrem Helvacıoğlu'na yeni dizisi için psikolojik destek

Son olarak No: 309 dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu yeni dizisi için psikolojik destek aldı.

İrem Helvacıoğlu'na yeni dizisi için psikolojik destek

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan İrem Helvacıoğlu, canlandırdığı karakteri daha iyi anlamak adına psikolojik destek aldı.

Çekimleri Trabzon’da devam eden Sen Anlat Karadeniz’in başarılı ve güzel oyuncusu İrem Helvacıoğlu rolüne hazırlanırken psikolojik destek aldı. Dizide nefes karakterine hayat veren oyuncu “Nefes para karşılığı satılarak şiddete maruz kalan bir kadın. Ama o kadar güçlü bir kadın ki bulunduğu duruma boyun eğmiyor ve ayakta durmaya çalışıyor. Benim için Nefes’i canlandırmak çok zorlayıcı oldu. Onu hissedip anlayabilmek için psikolojik destek aldım” dedi.

İrem Helvacıoğlu'na yeni dizisi için psikolojik destek - Resim: 1

İzleyiciye kadının gücünü bir kez daha hissettirecek olan Sen Anlat Karadeniz, geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkansız aşkını anlatıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav otururken, senaristliğini Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Karadeniz’in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.