Abone Ol

İrem Derici Harun Kolçak'a bekle beni dedi, cenazesine gitmedi

Harun Kolçak'ın ölüm haberini aldıktan sonra çok duygusal bir paylaşım yapan İrem Derici, Teşvikiye ve Gemlik'teki cenazeye katılmadı.

İrem Derici Harun Kolçak'ın cenazesine gitmedi

Ayrılık süreci boyunca zor günler geçiren İrem Derici-Lider Şahin çifti, bir aylık aranın ardından yeniden bir araya geldiler. Lider Şahin, İrem ile ayrı kaldığı sürede, "Zor günler geçiriyorum. Ayrılık benim için hiç kolay değil" diyerek, barış sinyali vermişti. İrem Derici ise sunuculuğunu yaptığı ‘Eğlenmene Bak’ isimli programa konsantre olamadı ve programı bırakıp Lider Şahin’le olan bütün fotoğraflarını yakmıştı. Lider’le barıştıktan sonra programa devam edecek olan İrem Derici, barışmanın ardından sevgilisiyle yurt dışında tatil yapıyor. Derici'nin menajeri, ikilinin barıştığını ve tatilde olduğunu doğruladı.

İrem Derici Harun Kolçak'a bekle beni dedi, cenazesine gitmedi - Resim: 1

"AH BENİM CANIM AH AH AH! CANIM CİĞERİM YANIYOR"

Sözcü'nün haberine göre; geçtiğimiz gün usta sanatçı Harun Kolçak’ın hayatını kaybetmesinin ardından ünlü isimler sosyal medya hesablarından Kolçak’ın fotoğraflarını paylaşarak üzüntülerini dile getirdiler. Bunlardan en duygusalı ise İrem Derici’nin "İçim yanıyor, bekle beni bende yanına geleceğim" notlarını düştüğü Harun Kolçak fotoğrafı paylaşarak, usta sanatçıya vefasını dile getirmesiydi. Derici’nin bu paylaşımını gören arkadaşları ve hayranları "İrem kendisini zor toparlayacak gibi" yorumları yaptı.

İrem Derici Harun Kolçak'a bekle beni dedi, cenazesine gitmedi - Resim: 2

İREM DERİCİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Usta sanatçı Harun Kolçak’ın ölüm haberiyle yıkılan İrem Derici’nin, cenazeye katılmayıp sevgilisi Lider Şahin ile beraber yurt dışına çıkması bazı hayranları tarafından samimiyetsiz bulundu.