Abone Ol

İnsanlık Suçu nerede çekiliyor? Reytingleri nasıl?

Cumartesi 20:00'da ekranlara gelen, senaryosu Can Sinan tarafından yazılan, yönetmenliğini Barış Yöş'ün üstlendiği İnsanlık Suçu dizisi Kanal D'de çok seviliyor.

İnsanlık Suçu nerede çekiliyor? Reytingleri nasıl?

Hikayenin başlangıcı Adana’nın sakin semtlerinde çekilen İnsanlık Suçu’nun çekimleri, senaryonun gidişatı doğrultusunda set geçen bölümden bu yana İstanbul’da sürüyor.

İnsanlık Suçu nerede çekiliyor? Reytingleri nasıl? - Resim: 1

İnsanlık suçu dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Konusu ve fragmanları henüz dizi yayına girmeden beğeni toplayan İnsanlık Suçu dizisi, kadrosunda deneyimli tiyatrocuları genç yeteneklerle buluşturuyor. Başrollerinde başarılı tiyatro sanatçısı Ahmet Mümtaz Taylan (Sami Gökdemir), Gizem Karaca (Suna Değirmenci), Melike İpek Yalova (Cevher Akışık)’ın bulunduğu dizi kadrosunda, Serkan Tütüncü (Gökhan Gökdemir), Kaan Yıldırım (Cemal Gökdemir), Deniz Uğur (Emel Gökdemir), Laçin Ceylan (Hülya Gökdemir), Cansu Dağdelen (Esra Gökdemir), Funda İlhan (Cavidan), Ozan Güler ve Cankat Aydos’un (Selim Durak) da yer aldığı dizinin yapımcılığı Pastel Film tarafından yürütülüyor.

Daha önce O Hayat Benim, Bir Deli Sevda adlı dizilerin yapımcılığını da üstlenmiş olan Pastel Film, İnsanlık Suçu dizisinde Theodore Dreise’nin “An American Tragedy” ve Geoge Stevens’in “A Place in The Sun” romanlarından uyarlanan İnsanlık Suçu dizisinin başarısı için hummalı şekilde çalışıyor.

İnsanlık Suçu nerede çekiliyor? Reytingleri nasıl? - Resim: 2

İnsanlık suçu dizisi konusu

Başarılı bir uyarlama olması beklenen İnsanlık Suçu dizisi biri varlıklı diğeri ise yoksul iki kadının aşkı arasında kalan bir adamın hikayesini konu alıyor. Adana’da garsonluk yaparak ailesini geçindirmeye çalışan Cemal, babasının da vefatıyla kendini büyük sorumluluklar içinde bulur. Vefatından önce babası Cemal’in İstanbul’da son derece varlıklı bir amcası olduğunu söyler. Ülkenin sayılı başarılı iş adamlarından olan amcası Sami Gökdemir kardeşinin vefatı sonrası Cemal’e malvarlığından önemli bir pay teklif eder.

Tüm yaşamı yokluk ve sefalet içinde geçmiş olan Cemal, amcasının teklifiyle bu iki farklı dünya arasında kalır. Geçmişten gelen husumet ve dargınlıklar nedeniyle annesi Cemal’i bu teklifi reddetmeye zorlar ancak Cemal, amcasının teklifini kabul ederek İstanbul’da kendini bambaşka bir ortamda, bambaşka ilişkiler ortamında bulacaktır. Gökdemir Ailesi’ne kendini ispatlamaya çabalarken, kuzeninin nişanlısı Suna’ya aşık olması Cemal için artık bocalamalar ve çalkantılarla dolu bir dönemin başlangıcı olacaktır.

İnsanlık Suçu nerede çekiliyor? Reytingleri nasıl? - Resim: 3

İnsanlık suçu dizisi seyirci beğenileri ve reyting konumu

İnsanlık suçu dizisi Kanal D ekranlarındaki reyting serüveninde güçlü rakiplerle mücadele ediyor. Zengin oyuncu kadrosu ve uyarlama altyapısıyla seyircinin beğenisini alan dizi Survivor, Fazilet Hanım’ın Kızları, Yeni Gelin ve Adı Zehra yapımlarıyla kıran kırana bir yarış içinde yer alıyor. İnsanlık Suçu dizisi 7.80 share ve 3.07 reytingle şimdilik 10. sırada bulunuyor. Senaryonun gidişatıyla birlikte ve diğer yapımların alacağı reytinglere göre İnsanlık Suçu dizisinin reyting mücadelesinde ilk 5’e yükselmesi öngörülüyor.

(Milliyet)