Abone Ol

İnce: Erdoğan başkan olacak, önüne geçmeliyiz!

CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce FOX TV'de yayınlanan Çalar Saat programına konuk oldu.

İnce: Erdoğan başkan olacak, önüne geçmeliyiz!

İsmail Küçükkaya’nın sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, Türkiye’nin önünde büyük bir problem olduğunu belirterek, ”Recep Tayyip Erdoğan başkan olacak bu ülkeye. Bunun önüne geçmemiz lazım bu insanlara umut olmamız lazım. Bu diktatöryel yapıya son vermemiz lazım” dedi. Kemal Kılıçdaroğlu ile kişisel bir probleminin olmadığını her zaman söylediğini belirten İnce, ”Kılıçdaroğlu 6 kez denendi. 3 tane seçim var. Partinin bir milyon 200 bin üyesine sesleniyorum. Bütün 78 milyona sesleniyorum siz umut görüyor musunuz” dedi.

“İNGİLTERE MUHALEFETİNDEN DERS ALMAMIZ GEREK”
İnce, “Deniz Baykal ile 2002′de olmadı 2004′te olmadı. Biz muhalefet ettik. Olmayacak değişiklik yapmamız lazım dediğimizde ben vardım Kılıçdaroğlu vardı. Odalarımız karşılıklıydı” diye konuştu. İngiltere muhalefetinden ders alınması gerektiğini belirten İnce, ”Orada bir parti seçimi kazanınca 3 partinin lideri 52 dakika içinde istifa etti. 52 dakikada istifa eden İngiltere muhalefetinden ders almalıyız” ifadelerine yer verdi.

Yüzde 25 oyun garanti olmadığını belirten İnce, ”CHP orta oy tuzağına takılmıştır. CHP birkaç seçim daha bunu kabul ederse bu da kalmayacaktır” dedi.