Abone Ol

İmamoğlu Esenler Otogarının alt katına indi: Asla eşimi ve çocuğumu göndermem

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İmamoğlu'na Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner de eşlik etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İmamoğlu'na Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner eşlik etti.

Otogarın bodrum katına inerek burada açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “Benim ailem, eşim buraya giremez. Kimsenin eşi ve çocuğu buraya güvenip giremez” dedi. İBB Başkanı, gerekli önlemlerin alınacağının sinyalini verdi.

İmamoğlu şunları söyledi:

Alınacak önlemler birkaç cümleye sığmaz. Sıralasan sayfa sığmaz. Burada da sizin zamanınız yetmez. Belli ki yıllarca ihmal edilmiş. Güvenlik ve temizlik önlemlerini alacağız. Böyle bir sisteme hiç kimse evladını yollayıp otobüse in, ya da seni alayım demez. Yeni sistemi kurarken burada geçici süreci kotarmak anlamında yatırım yapacağız.

Burayı bilime, teknolojiye, AR-GE merkezine dönüştürme çabası içerisinde revizyonlarımızı yapacağız. Rahatsızım. Böyle bir yere çocuğum girmez, eşim girmez. Ha benim çocuğum ha başkasının eşi, kimsenin ailesi girmez. Burası artık fonksiyonunu yitirmiş.

Temmuz ayının başında otogara özel harekat ve narkotik ekiplerince hava destekli operasyon düzenlenmişti.

Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı’nı, hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceklerini belirterek, “Bazılarının belki işine gelmemiş olabilir. Birileri peşkeş mi çekiyor diyebilirler. Evet, ben bu alanı ve o alanları, akla ve bilime peşkeş çekiyorum” açıklamasını yapmıştı.

İŞTE İMAMOĞLU'NUN ESENLER ALT KATTA GÖRDÜKLERİ.. VİDEO