Abone Ol

İmaj esinlenmesi!!! Bülent Ersoy, Ebru Gündeş'e benzemek için neler yaptı?

Almanya'da estetik operasyon geçiren Bülent Ersoy, yeni görüntüsüyle ilk kez önceki akşam Popstar Alaturka'da sevenlerinin karşısına çıktı. Ersoy ile Ebru Gündeş'in saç ve makyajlarından kaynaklanan benzerlikleri dikkat çekti.

İmaj esinlenmesi!!! Bülent Ersoy, Ebru Gündeş'e benzemek için neler...

Şaşırtan benzerlik

Sevenleri için estetik yaptırdı

Bülent Ersoy, geçtiğimiz hafta Almanya'nın Köln şehrinde estetik operasyon geçirdi. Serdar Eren adlı Türk cerrahın girdiği ameliyatla göğüslerini kaldırtan ve basenlerini incelttiren Ersoy, yeni görünümüyle ilk kez Star TV'deki Popstar Alaturka'da sevenlerinin karşısına çıktı. Sanatçı, "Sevenlerime güzel görünebilmek için göğüslerime ve basenlerime estetik yaptırdım. Güzelliğime çok dikkat ediyorum" dedi.



Ameliyat masrafı 100 bin euro

Ameliyat nedeniyle oturmakta güçlük çeken ve her gün evine gelen masöre masaj yaptırarak ağrılarını dindirmeye çalışan Ersoy'un, operasyonlar için 100 bin euro'dan fazla harcadığı öğrenildi. Bu arada sanatçının, yarışmanın diğer jüri üyesi Ebru Gündeş ile arasındaki benzerlik de dikkat çekiciydi. Saç ve makyaj tarzlarından kaynaklanan benzerlik izleyicilerin gözünden kaçmadı.



Bülent Ersoy, finalistlerden Erkan Gümüşsuyu'nun seslendirdiği şarkı karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.



Önceki akşam Popstar Alaturka'nın yıldızı, finalistler arasında bulunan Erkan Gümüşsuyu oldu. Bülent Ersoy'un "Üzdünüz Beni Yıllar" şarkısını seslendiren Gümüşsuyu, güvenlik görevlileri dahil herkesin gözlerini yaşarttı. Şarkı boyunca gözyaşları dinmeyen Ersoy, omuzundaki etolü sahneye fırlatarak Gümüşsuyu'na jest yaptı. İlkokul mezunu olan 30 yaşındaki finalist, performansının sonunda dört jüri üyesinden de 10 tam puan aldı