Abone Ol

İlk bölümüyle final yapan dizi geri döndü

İlk bölümünde yayından kaldırılarak dizi tarihine geçen o dizi yeni bölümleri ile şansını bir kez daha deneyecek.

İlk bölümüyle final yapan dizi geri döndü

İlk bölümünde yayından kaldırılarak dizi tarihine geçen ‘Hayati ve Diğerleri’ ekrana dönüyor… Başrollerini Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in paylaştığı dizi yeni bölümleri ile şansını bir kez daha deneyecek.

Hayati ve Diğerleri dizisi kış sezonunda Kanal D’de yayınlanmaya başlamıştı. Ancak dizinin ömrü sadece bir bölüm sürmüştü.

Kanal yönetiminden yapılan açıklamada ise dizinin yaz aylarında yayınlanacağını duyurulmuştu.

Senaryosunu Onur Özcan ve Murat Özsoy’un yazdığı, yönetmenliği Özer Kızıltan’a ait olan ‘Hayati ve Diğerleri’ dizisinde; sürgün karakolunda başkomiserlik yapan ‘Hayati’ ile ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi ‘Şükran’ın ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın hikâyesi anlatılıyor.

Bu durumu köşesine taşıyan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, şöyle yazdı:

Levent Ülgen’i iki kanalda birden gördük. İşin esprisi ama bu kadar çok dizinin olduğu bir zamanda, hiç de tesadüf değil. atv’ de ‘Kocaman Ailem’in geçtiğimiz perşembe günü ilk bölümü yayınlandı.

Aynı gün, ‘Hayati ve Diğerleri’ yakında Kanal D’de’ diye bir anons verildi. İzleyicinin kafası karıştı. Ben de unutmuşum durumu, Kanal D’ye sordum. Bu dizi, bir bölüm ekrana gelmiş ve yayından kaldırılmıştı. Elde beş bölümlük hazır malzeme var.

Şimdi baştan, yaz sezonunda yayınlayacaklar. Bakarsın tutar? Gerçekten bu işler belli olmuyor. Birden “Yahu niye izlemedik?” diye, yeniden keşfetmiş oluyorsunuz.

Levent Ülgen var ama asıl Celil Nalçakan ve Günay Karacaoğlu rol alıyor. Bu arada ‘Kocaman Ailem’ ilk bölümde yüzde 3’ü yakalayamadı. Bilmem bir şey ifade ediyor mu?