Abone Ol

İlaç şirketleri sır gibi saklıyor: 25 saniyede burun tıkanıklığını geçiren yöntem

İlaç şirketleri burun tıkanıklığını açmak için kullanılan bu yöntemi kimsenin bilmesini istemiyor.

İlaç şirketleri saklıyor: 25 saniyede burun tıkanıklığını geçiren yöntem

Kış kapıda ve soğuk algınlığına yakalanmamız an meselesi.

Dışarıdan geldiğinizde ellerinizi yıkasanız da hasta olan insanlarla yakın temasta bulunmasanız da maalesef hasta olabiliyorsunuz.

Gerek işte gerekse de okulda sürekli burnunuzu silmek rahatsız edici olabiliyor. Yapacağınız iki yöntemle burun tıkanıklığından 25 saniye içinde kurtulmak mümkün!

Kulağa inandırıcı gelmeyebilir ancak denemekten zarar çıkmaz. Burnunuzun sürekli akması, kızarması ve tahriş olması son derece rahatsız edici bir durum.

Youtube’a yüklendikten hemen sonra 8 milyon kişi tarafından izlenen videoda doğal yöntemlerle burun tıkanıklığını gidermenin yöntemleri anlatılıyor.

İlaç şirketleri sır gibi saklıyor: 25 saniyede burun tıkanıklığını geçiren yöntem - Resim: 1

1- Baskı ve akupunktur

Dilinizin ucunu, ağzınızın iç kısmının en yüksek noktasına kadar değdirin.

Orta parmağınızı ve işaret parmağınızı birleştirip kaşınızın tam ortasından olacak şekilde ileriye ve geriye hareketler yapın.

İlk verdiğimiz yöntemi ve bu yöntemi sırayla 20 saniye boyunca uygulayın.

2- Nefesinizi tutun

İkinci yöntem de nefesinizi tutmak. Yeterince nefes alamadığınızda, beyin yaşama iç güdüsünü dikkate alarak burun deliğinizi temizliyor.

Burnunuzu tıkayın ve kafasını çok fazla olmayacak şekilde geriye doğru yaslayın. Rahatsız olacak duruma geldiğinizde parmaklarınızı çekin. (Newsner.com)