Abone Ol

İki Yalancı dizisinde Duygu karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin kimdir?

İşte Kanal D'nin yeni dizisi İki Yalancı'da Duygu karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin'in hayatı...

İki Yalancı'da Duygu karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin kimdir?

Yağmur Tanrısevsin yer aldığı dizi projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. 2012 yapımı gençlik dizisi Pis Yedili ile yıldızı parlayan Yağmur Tanrısevsin, şarkıcı Keremcem ile başrolü paylaştığı İki Yalancı’da Duygu karakterine hayat verecek. Peki İki Yalancı’nın Duygu’su Yağmur Tanrısevsin kimdir?

Aslen Mersinli olan Yağmur Tanrısevsin, 4 Ağustos 1990 yılında doğdu. "Güneşi Beklerken" dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı "blumia hastası" "Melis Güzel" karakterini canlandırarak tanındı. İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema filminde The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandıdı. Bambi reklamının marka yüzü oldu.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü son sınıf öğrencisidir. Sanat kariyerini oyunculuk ve seramik-cam alanlarında birlikte devam ettirmektedir. Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak, Craft Oyunculuk Atölyesi Bahar Kerimoğlu ve Merve Taşkan oyunculuk eğitimi alan Yağmur Tanrısevsin, boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim ile ilgilenmektedir. "Geniş Aile Yapıştır" sinema filminde Çağla karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevesin, "Aşk Ağlatır" adlı sinema filminde oynadı. Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili dizilerinde konuk oyuncu olarak bulundu. 2014 sonbaharı itibarı ile Kaçakisimli dizide Haluk Bilginer'in kızı olarak Tülay Mengen karakterini canlandırdı. Bana Baba Dedi dizisinde Didem karakterini canlandırdı. Show Tv'de ekrana gelen "Mayıs Kraliçesi" adlı dizide başrolde yer aldı.