Abone Ol

İhanet şebekesinin Başbakanı kim?

Akşam Gazetesi'nden Murat Kelkitlioğlu'nun yazısına göre; Başlıktaki sorunun cevabı ile ilgili çok ciddi bir çalışma yürütülüyor. Böyle bir işgal girişiminin ardından ülkenin başına kimin getirileceği tabii ki kararlaştırılmıştır.

İhanet şebekesinin Başbakanı kim?

Küresel üst aklın yönetip yönlendirdiği bu ihanet çetesi, işgal girişiminde başarılı olsaydı, hangi noktalara kimleri getireceğini tek tek belirlemişken, cumhurbaşkanı ve başbakanı es geçmiş olamaz.

Yayınlanan listede, bütün kurumlara gelecek isimler belliyken, cumhurbaşkanı ve başbakan yoktu.

Neden?

Bu içi doldurulması gereken çok önemli bir soru!

Etrafta, 15 Temmuz öncesi yaşananlar ve yapılan açıklamalardan yola çıkarak bazı tahminlerde bulunuluyor ancak ortada somut bir bilgi yok.

Ancak şu gerçek ki, ihanet şebekesinin başbakanı, 15 temmuzdan çok daha önce, TSK içine çöreklenmiş imamlarla gerek yüzyüze gerekse telefonla görüşmeler yaptı ve talimatlar aldı.

Bir kez daha altını çiziyorum! Bu konuda çok ciddi bir çalışma yapılıyor.

Kimse rahat uyumasın!

İşte Pensilvanya’da kutsanan subay!

14 Temmuz günü AKŞAM gazetesinin manşeti; ‘Pensilvanya’da kılıçla kutsanan subaylar kim?’. Bu manşetten sadece 1 gün sonra yani 15 Temmuz gecesi yaşananlar malum. Bu yazıyı yazdığımda ve gazeteme manşet yaptığımda aldığım tepkiyi, eleştirileri anlatamam. Ancak, yaşananlar ne kadar haklı olduğumu bir kez daha kanıtladı.

Neyse biz konumuza geçelim!

İşgal girişimi sırasında Mersin Valisi Özdemir Çakacak ile kaymakamların gözaltına alınması emrini veren kişi Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan. Bu isim, Pensilvanya’daki çete liderinin prenslerinden. Gözaltına alındığında sırıtan yüz tavrıyla kamuoyunun tepkisini çeken Demirhan, 2000’li yıllarda kurs görmek için ABD’ye gitti. Burada, Pensilvanya’ya çete liderine götürüldü. Bu isim çete liderinin kılıçla kutsadığı generallerin başında geliyor.

Akşam / Murat Kelkitlioğlu