Abone Ol

İçerde'nin 37. bölümünde ölüm emri

Show TV dizisi İçerde'nin yarın ekrana gelecek yeni bölümünde neler olacak?

İçerde'nin 37. bölümünde ölüm emri

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi İçerde'nin 37. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Annesine kavuşmak için can atan Mert’in Sarp’a “gelmek istiyorum, görmek istiyorum, sarılmak istiyorum, Eylem’e gerçeği anlatmak istiyorum” dediği tanıtımda ayrıca Celal, Eylem’in işini bitirmesi için Davut’a emir veriyor.

İşte İçerde'nin yeni bölüm fragmanı:

İçerde'nin 37. bölümünde Yılmaz Biraderler, onlardan çocukluklarını çalan Celal’e karşı güçlerini birleştirir. Eylem’in, Celal hakkında hazırladığı haberin internetten yayınlanması gerilimi tırmandırır. Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirir. Sadece Eylem değil, Füsun ve Barış da büyük tehlike altındadır. Sarp ve Mert de gizliden gizliye onları korumak için harekete geçer. Bu sırada Sarp, suçsuz ve polis olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan vazgeçmez. Yıllardır kendine sorduğu “ben kimim?” sorusunun cevabına kavuşan Mert ise annesinden uzak kalmaya dayanamaz. Sarp, Celal’le aralarındaki hesabı kapatana kadar sabretmesini istese de kardeşler bu kavuşmanın daha fazla gecikmesini istemez. Yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert, artık mutluluk gözyaşları dökecektir.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.