Abone Ol

İçerde 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Mert'in yıkıldığı an...

Show TV'nin Ay Yapım imzalı, Pazartesi akşamına damga vuran dizisi "İçerde"nin 13. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

İçerde 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Mert'in yıkıldığı an...

Sarp'ın Umut'un küçüklüğü ile konuştuğu tanıtımda, Umut'un "Abi sakın benden vazgeçme." demesine karşılık Sarp'ın "Asla senden vazgeçmeyeceğim Umut" dediği sahne izleyenlerde merak uyandırdı.

Yusuf’un, Necip Uyanık kılığına girdiğini anlayan Sarp, müdürle yollarını ayırdı. Dün akşam yayınlanan bölümdeYusuf Müdür, Mert'in Umut'u bulmak için yaptırdığı DNA testini öğrendi ve Sarp'ı tekrar buluşmaya ikna etti. Sarp Celal'in bir sevkiyat işine gireceğini öğrenip hala içerdeyim diyerek sevkiyat zamanını Yusuf Müdür'e söyledi. Ancak Yusuf Müdür baskına gittiğinde Sarp'ın ona doğru sevkiyat yerini söylemediğini anladı.

Bu arada Mert, Eylem ile birlikte Coşkun'un peşine düştü. Coşkun, takip edildiğini anladığında Eylem'i haberi yaptırmak için kaçırdı ve Mert'in oraya gelmesi için adamına kendini takip ettirdi. Coşkun'un Mert'i küçükken dövdüğü gibi sopayla dövdüğü sahne ve final anında Mert'e senin annen, baban hatta bir ağabeyin bile vardı deyip telefonu kapattıktan sonra Mert'in "Kimim lan ben" diye ağladığı duygusal anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

“İçerde”, heyecan dolu yeni bölümü ile 12 Aralık Pazartesi saat 20.00'de Show TV’de.

İşte "İçerde"nin 13. Bölüm Tanıtımı!