Abone Ol

İçerde'de Kudret öldü, Uğur Yücel diziden ayrıldı

Show TV dizisi İçerde'de finale doğru bir ayrılık daha yaşandı.

İçerde'de bir ayrılık daha

Show TV dizisi İçerde'de finale doğru bir ayrılık daha yaşandı.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi İçerde 3 bölüm sonra final yapıyor.

Dün akşam 36. bölümü ile ekrana gelen İçerde'de bir ayrılık daha yaşandı.

İçerde'nin yeni bölününde Kudret karakteri öldü. Böylelikle İçerde'de Kudret karakterini canlandıran Uğur Yücel diziye veda etti.

İçerde'nin dün akşam yayınlanan bölümünde oyuna dahil olan Coşkun, Mert’in, geçmişte babaları Metin’in çalıştığı eski oyuncak fabrikasına gelmesini sağlarken, Coşkun’un peşini bir an bile bırakmayan Sarp da soluğu burada aldı. Yıllardır birbirlerini arayan Sarp ve Mert, sonunda büyük gerçeği Coşkun’un ağzından duydu. Şaşırtıcı gerçekleri sonunda itiraf eden Coşkun’dan kardeş olduklarını öğrenen Yılmaz Kardeşler’in duygu yüklü kavuşma anı, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin etkileyici performanslarıyla göz doldurdukları sahne, sosyal medyada binlerce yorum aldı. Umut’u ailesinden koparan kişinin Celal olduğunu öğrenen ikili, Celal’in hesabını kapamak üzere harekete geçti. Sarp ve Mert’in, Celal karşısındaki yeni hamleleri şimdiden büyük bir merakla beklenmeye başladı.

GÜNEŞ, KUDRET İÇİN BİR DAHA DOĞMAYACAK!

Bölümde Mert’i kaçıran Kudret, Celal ile son kez karşı karşıya geldi. Bu büyük hesaplaşmada derin yara alan Kudret, kardeş olan Sarp ve Mert’in, Celal’e karşı mücadele edeceklerini duymasıyla birlikte “İşte, buna ölünür” diyerek kendini kurşunların önüne attı. Sonunda sevdiği kadına, Nermin’ine kavuşan ve onun mezarının üstüne yatarak son nefesini veren Kudret, büyük düşmanlığın sonunu getirdi.

KUDRET’İN ANISINA SETTE LOKMA DÖKTÜRÜLDÜ!

Usta oyuncu Uğur Yücel’in hayat verdiği Kudret’in veda sahnesinin çekimlerinin ardından İçerde seti renkli görüntülere sahne oldu. ‘Kudret Sönmez Tek hayrına’ lokma döktürülen sette, Uğur Yücel ve Çetin Tekindor hatıra fotoğrafı çektirdi.