Abone Ol

İçerde'de aksiyon dolu dövüş sahneleri!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı Show TV dizisi İçerde'nin 27. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

İçerde'de aksiyon dolu dövüş sahneleri!

Celal ile Kudret'in arasındaki savaşın harlandığı bölüm tanıtımında Alyanak'ın bahsettiği Kudret'e sözünü geçirecek kişi, Kudret'in Yeşim'i tehdit etmesi, Mert'in dövüş sahneleri ve Sarp'ın boğazının boru ile sarıldığı aksiyonun eksik olmadığı sahneler izleyenlerde merak uyandırdı.

İçerde'nin Pazartesi günü ekrana gelecek 27. bölümünde Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar. Mustafa’nın kaçırılması büyük planın sadece küçük bir parçasıdır. Üstelik Kudret, Mustafa’ya karşılık para istemiyordur. İstediği çok daha fazlasıdır. Diğer taraftan Kudret, çocuğunu kurtarmak isteyen Yeşim’e bir tuzak hazırlamıştır. Mustafa’ya karşılık Celal’le karşı karşıya gelmesine sebep olacak bir takas teklif eder. Yeşim bu teklifi kabul etmese de sonunda çaresiz kabul etmek zorunda kalacaktır.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

İçerde yeni bölümü ile her Pazartesi saat 20.00'de Show TV’de.