Abone Ol

İçerde yeni bölümden ilk sahne: Celal ve Kudret için hesap zamanı!

İçerde 35. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin son bölümünde nefesler tutuldu ve ekran başındakiler final sahnesini büyük bir heyecanla bekledi.

İçerde yeni bölümden ilk sahne: Celal ve Kudret için hesap zamanı!

İçerde'nin son bölüm sonrası 36. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinler'in paylaştığı İçerde dizisi 35. son bölümü ile 22 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV'de ekrana geldi.

Pazartesi akşamları hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vuran ‘İçerde’de, izleyicilerin ilk bölümden bu yana büyük bir heyecanla bekledikleri tarihi an gerçekleşti. Birbirlerini bulmak için nefes alan Sarp ve Umut (Mert) Yılmaz Kardeşler, sonunda birbirlerine kavuştu. Bölümün final sahnesinde, aradan geçen yılların ve yitip giden çocukluk anılarının acısını çıkarırcasına birbirlerine sıkıca sarılan Sarp ve Mert, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Sarp’ın, “İçerde misin Umut?” sorusunun ardından Umut’tan gelen “İçerdeyim… Abi!” cevabını verdiği duygusal anla ilgili #içerdeyizabi etiketiyle sosyal medya mecrası Twitter’da sayısız yorum paylaşıldı.

İçerde'nin 36. yeni bölümünden ilk sahne izleyiciyle buluştu. Celal ve Kudret'ten hesap soracak.. Ayrıca İçerde’nin yeni bölümünde Sarp ve Mert, kardeş olduklarını nasıl öğrendi, Celal ile Kudret arasında neler yaşanacak gibi sorular yanıt bulacak.

‘İçerde’nin yeni bölümü 29 Mayıs Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

İÇERDE DİZİSİ 36. YENİ BÖLÜMÜNDEN İLK SAHNE!