Abone Ol

İçerde dizisinin 2. bölümünde işler netleşiyor

Dizinin yayınlanan ilk bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı da ekranlara geldi. Peki İçerde dizinin 2. bölüm fragmanında neler yaşanıyor?

İşte İçerde dizisinin 2. bölüm fragmanı

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer aldığıİçerde'nin 2. Bölüm Fragmanı

İçerde”nin ilk bölümünde; Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi’den mezun olan Komiser MertKaradağ ise, Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur.

Yusuf müdür ve Mert, Sarp'ı tutukladı

“İçerde”nin ilk bölümünde; Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi’den mezun olan Komiser Mert Karadağ ise, Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur.

İçerde dizisinin konusu

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.