Abone Ol

İçerde 22. yeni bölüm fragmanı için ilk sahne yayınlandı

İçerde son bölüm nefes kesen gelişmelerle izleyicilerle buluştu. İçerde son bölüm izleyenler, İçerde yeni 22. bölüm fragmanı için sorgulama yapmaya başladılar.

İçerde 22. yeni bölüm fragmanı için ilk sahne yayınlandı

İçerde 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İçerde son bölümde, Mert’in Sarp’a olan düşmanlığı devam etmekteyken, iki kardeş farkında olmadan ölümcül bir tuzağın içine düştüler.İçerde yeni 22. bölüm fragmanı öncesi yayınlanan İçerde son bölüm büyük heyecana neden oldu. İçerde son bölüm izleyenler için gözler İçerde 22. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. İçerde son bölümde ne gibi gelişmeler yaşandı? Mert ve Sarp arasında olan düşmanlık tüm hızıyla sürerken, iki kardeş farkında olmadan ölümcül bir tuzağın içine düştüler. İçerde 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak İçerde 22. yeni bölüm fragmanı için ilk sahne yayınlandı.

Yeni bölümde yer alan ilk sahnede Celal büyük tehditler savuruyor. Celal; "Bu olay bittiğinde abin Sarp, annen Füsun, gazeteci kız yanacaklar o evde. Ailen hayatta olduğu sürece bana rahat yok. Gerekirse senden de vazgeçeceğim." diyor.
İÇERDE 22. YENİ BÖLÜM İLK SAHNE