Abone Ol

İçerde 19. bölüm kısa tanıtımı yayınlandı! Sarp, Coşkun'u yaşatacak mı?

Show TV ekranında yayınlanan İçerde 19. bölüm kısa tanıtımı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen İçerde son bölümde Çoşkun'u ateşin içinden çekip alan Sarp, Çoşkun'u yaşatmayı başarabilecek mi?

İçerde 19. bölüm kısa tanıtımı yayınlandı! Sarp, Coşkun'u yaşatacak mı?

Umut için bütün şansını zorlayan Sarp gerçeğe yeni bölümde ulaşabilecek mi? Öte yandan İçerde ekrana gelen son bölümde Melek annesinin katilinin Kebapçı Celal olduğunu öğrenince kafasına silahı dayadı. Peki Celal Baba nasıl bir yol izleyecek?

Pazartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral ve Mustafa Uğurlu gibi usta isimler yer aldığı İçerde 18. bölüm ile ekrana geldi. Tansiyonun hiç düşmediği bölümde Sarp, kardeşi Umut'un akıbetini öğrenmek için Coşkun'u konuşturmak istedi.

Mert, ailesinin kim olduğunu Coşkun'dan öğrenmek isterken, Celal ise günahlarının üstünü kapatabilmek için Coşkun'u öldürmek isteyecek. Kıyasıya rekabetin ekrana geleceği bölümde iki kardeş Sarp ve Mert, Coşkun için karşı karşıya gelecek. Silahların konuşacağı anlarda iki kardeşin vereceği mücadele heyecanı doruğa taşıyacak.

Acaba kazanan kim olacak? Sarp mı, Mert mi yoksa Coşkun'un ölüm emrini veren Celal mi Melek, öz babasının Celal olduğunu öğrenecek. Annesinin katilinin de Celal olduğunu öğrenecek olan Melek büyük bir yıkım yaşayacak.

Taşların yerinden oynayacağı bölümde Melek ve Celal'in yüzleşme sahnesi dizinin unutulmaz anları arasındaki yerini aldı.