Abone Ol

İçerde 11. bölümün tüm detayları belli oldu! Yarın akşam neler olacak?

Pazartesi günlerinin heyecanla beklenen reyting rekortmeni dizisi İçerde'nin 11. bölüm 2. fragmanı görücüye çıkınca tüm detaylar belli oldu. Yarın akşam izleyiciyi neler bekliyor?

İçerde 11. bölümün tüm detayları belli oldu! Yarın akşam neler olacak?

Yarın akşam yayınlanacak İçerde 11. bölümün tüm detayları, 2. tanıtım videosu ile ortaya çıktı. Pazartesi akşamları heyecan tufanı yaratan İçerde dizisinde izleyicileri bekleyenler şu şekilde:

HAİN ALYANAK FİRARDA

Geçen bölümde Celal ve Sarp'ın ittifak kurduğu anlaşılmıştı. Alyanak ve Köstenceli'nin tüm planları ortaya çıktı. Celal'in hayatını kurtaran Sarp, tekrardan Celal Baba'nın gözdesi oldu. Bölümün en etkileyici sahnelerinden birisi, Sarp'ın Celal'in lokantasını basarak tahtı Alyanak'ın elinden alması oldu. Mestan'ın Köstenceli'nin emriyle Alyanak tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Bütün olay ise Sarp'ın üstüne yıkıldı. Ancak Sarp, bu durumun aksini Celal Baba'ya kanıtladı. Sahalara geri dönen Celal Baba, Alyanak'tan intikam peşinde. Alyanak ise kaçacak delik arıyor.

ALYANAK'IN PEŞİNDE HEM MERT, HEM DE SARP VAR

Yusuf Müdür ise olan bitenden geri kalmadı. Yusuf, Alyanak'ın peşine Mert'i, Celal ise Sarp'ı taktı. Bu ikili yine ortak bir misyonda karşı karşıya gelecek.

SARP ARTIK CELAL'İN HAS ADAMI

Celal'in hayatını kurtaran kişinin Sarp olduğunun ortaya çıkması ve Celal ile ittifak kurarak Köstenceli'yi indirmesi ile bir numaralı gözde haline geldi. Yusuf müdür ile temas halinde olan Sarp ikili oynamaya devam ediyor. İlerleyen zamanda hangi tarafta yer alacak yine en çok merak edilen konular arasında. Davut ise Sarp'ın tekrardan Celal'in yanında olmasını hazmedemiyor. Sarp'a tehditler savururken, "ya sen öleceksin, ya da ben" ifadesini kullanıyor.

MERT 'ÇOCUKLUĞU' İLE YÜZLEŞECEK

Mert'in ise çocukluğunun en büyük dehşeti ortaya çıkıyor. Kendisine defalarca işkence eden ve Celal'in adamı olduğu bilinen yeraltının çocuk kaçakçısı Mert ile yüz yüze geliyor. Mert bu durumu nasıl karşılayacak yine merak edilenler arasında.

İçerde 11. Bölüm 2. Fragman