Abone Ol

İbrahim Tatlıses'in kızı ve torunu ilk kez görüntülendi!

Almanya'da fizik tedavi gördükten sonra önceki gün İstanbul'a dönen İbrahim Tatlıses'in tedavisine başlandı.

İbrahim Tatlıses'in kızı ve torunu ilk kez görüntülendi!

Ziyaretçi sayısı çok kısıtlı tutulan Tatlıses, dün büyük kızı Güldem Tatlı, avukatı Ahmet Küçük, Prof. Mehmet Gedik, İsmail Kılıç ve yakın dostu iş adamı Talip Öztürk’le görüştü.

Tatlıses’in öğretmen Adalet Durak’la yaptığı evlilikten dünyaya gelen 3 çocuğundan Güldem Tatlı, babasını ziyarete oğluyla beraber geldi. Tatlıses’in kaldığı rezidance’e girerken objektiflere takılan Tatlı, görüntülendiğini fark edince gazetecileri korumalara şikayet etti. Korumasının arkasına saklanan Tatlı, "Başımdan gidin. Çekmenizi istemiyorum" dedi. Tatlıses’in koruması ise, "Çekerseniz sıkıntı olur" diye konuştu. Bu sırada Tatlıses’in büyük kızı ve torunu da ilk kez görüntülenmiş oldu.

TATLISES BÖYLE VURULMUŞTU -VİDEO-

İBO 1990’DA DA VURULMUŞTU

Tatlıses’le 1,5 saat görüşen iş adamı dostu Talip Öztürk ise, "İbrahim abiyi çok iyi gördüm. Sol eliyle elimi sıkabiliyor, ayağını oynatabiliyordu. Normal bir hastanın 1 yılda yapabildiklerini, İbrahim abi 6 ayda yapabilir. Çünkü çok güçlü ve azimli bir insan... İnşallah sabredip eskisi gibi iyi olacak. Büyük bir mucizeyi başardı, bu bile yeter" diye konuştu.

Bıyıklarını ve saçlarını boyatacak
Tatlıses’in bıyıkları ve saçlarının boyanması gerektiği için havalimanı ve hastaneye girerken özellikle görüntü vermek istemediği de öğrenildi. Tatlıses’in küçük kardeşi İdo ile babasını bir an olsun yalnız bırakmayan büyük oğlu Ahmed Tatlı, "Babam kendisini hazır hissettiğinde basının karşısına kendisi çıkmak istiyor. Birkaç gün geçtikten sonra bir basın toplantısı düzenleyebiliriz" dediği belirtildi. Tatlıses’in kaldığı odanın terasının karşı binalardan görüntü alınmasını engellemek için kapatılacağı, camlarına da film çekileceği ifade edildi.

Kızını içeri almadılar
Tatlıses için hastanede ayrıca üst düzeyde güvenlik önlemleri alındı. İki özel çevik kuvvet aracı hastanenin önünde beklerken Tatlıses’in kaldığı 5. kattaki suite özel güvenlik görevlilerinin aşmadan girilemiyor. Tatlıses’in Perihan Savaş’tan olan kızı Melek Zübeyde Akkaş, İstanbul’a geldiği ilk gün babasını görmek istedi. Ancak güvenlik görevlileri Akkaş’ı içeri almadı. Akkaş, "Bakın ben İbrahim Tatlıses’in kızıyım" diyerek polislere dakikalarca dil döktü. Akkaş’ın daha sonra babasını görmesine izin verildi.

Morale ihtiyacı var
Avukatı Ahmet Küçük ise dün Yargıtay’ın Tatlıses’in çete davasından aldığı ve geçmişte ertelenen 1 yıl 10 ay hapis cezası hakkında uygulanma kararı vermesiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Avukat Küçük, açıklamasında "Mahkemece verilen karar sadece tarafımızdan temyiz edilmiş olmakla aleyhe temyiz yoktur. Yargıtayın bozma kararı üvekkilimin lehine olup, karar hükmünün açıklanmasının geri bırakılması yönünde bir değerlendirme yapılmadığından bozulmuştur. Mahkemece hükmün açıklanmasının geri bırakılması yönünde bir karar verildiği takdirde denetim süreci sonunda daha düşecek ve sabıkaya dahi işlenmeyecektir. Geçtiğimiz aylarda vahim bir silahlı saldırı neticesi yaralanan ve morale ihtiyacı olan müvekkilim, Almanya’dan Türkiye’ye döndüğü günde böyle bir haber verilerek kamuoyu yanıltılmıştır. İbrahim Tatlıses hakkında yargıtayın bozma kararı lehine olduğu yönünde kamuoyunun aydınlatılması amacıyla bu basın açıklaması yapılmasına gerek duyulmuştur. Karar içeriği sanatçı Alişan (Serkan Tektaş) hakkında aynı gerekçelerle bozulmuş olup, söylediklerimiz aynen kendisi için de geçerlidir" cümlelerine yer verdi.

Sercan KISMET/Milliyet



İBRAHİM TATLISES İSTANBUL’A BÖYLE DÖNDÜ