Abone Ol

Hüseyin Cengiz'in kitabına büyük tepki: Hayvana tecavüzü özendiriyor

Hüseyin Cengiz tarafından kaleme alınan "Ve Sonra Yol Bitti" isimli kitapta yer alan zoofili ile ilgili bölümler tepki çekti.

Tepki çeken kitap: Hayvana tecavüzü özendiriyor

Hüseyin Cengiz'in "Ve Sonra Yol Bitti" adlı kitabındaki hayvanlarla ilgili kısımlar tepki çekti. Destek Yayınevi etiketiyle çıkan kitap için Change.org'da kampanya başlatıldı.

Hayvanlara tecavüzü özendirebileceği belirtilen kitap için Change.org'da başlatılan kampanyada kitabın toplatılması istendi ve şöyle denildi:

“Destek Yayınları aracılığıyla yayınlanan, Hüseyin Cengiz isimli şahsın kaleme aldığı "Ve Sonra Yol Bitti" isimli kitap, hayvanlara nasıl tecavüz edileceğini detaylı olarak anlatmaktadır. Bu sebeple hayvana tecavüzün yani zoofilinin meşrulaştırılmasını, özendirilmesi sağlanmaktadır.

Böyle olayların zoofili ve takriben pedofilinin yaygınlaşmasında ön ayak olduğunun tüm aklı başında merhamet sahibi insanlar farkında. Toplumun huzuru, güveni, bizim ve çocuklarımızın güvenliği için bu ve bunun gibi yayınların toplatılıp yok edilmesi ve bunları yazan, basan, dağıtan kişi ve kurumların gerekli cezayı alması sağlanmalıdır. Bügün bir hayvana tecavüz eden veya bunu özendiren yarın size bize ve dahi çocuğumuza tecavüz edebilir. En başından önlem alınmalıdır.

Siz de sessiz kalmayın bu zulme, sapkınlığa karşı durun. Onlar bize muhtaç, bi çığlıklarını duyup duyurmazsak onların ve bizim acımız katlanarak artar. Bir olalım zalimliği, sapkınlığı yeryüzünden silelim.”

İşte kitaptaki o kısım:

Hüseyin Cengiz'in kitabına büyük tepki: Hayvana tecavüzü özendiriyor - Resim: 1