Abone Ol

Hürriyet'te Sedat Ergin depremi! Yerine kim geliyor?

Hürriyet Gazetesi'nde Sedat Ergin görevden alınıyor, yerine gelecek isim de belli. Karargah rahatsız manşeti Hürriyet'in tepesindeki değişimi hızlandırdı. Medyada günün bomba gelişmesi.

Hürriyet'te Sedat Ergin depremi! Yerine kim geliyor?

Hürriyet Gazetesi'nin tepe yönetimi değişiyor. Cumartesi günü atılan 'Karargah Rahatsız' manşetinin ardından Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin görevden alınıyor.

Uzun zamandır medya kulislerinde konuşulan ve Gazeteciler.Com yazarı Nuran Yıldız'ın 1.5 ay önce "Amiral gemisinde mürettabat değişiyor" başlıklı yazısında duyurduğu değişim 3 gün sonra gerçekleşecek.  Sedat Ergin'in yerine Hürriyet Gazetesi'nin yeni kaptanı Fikret Bila olacak. Hürriyet'teki görev değişimi bu Perşembe günü gerçekleşecek...

SEBEP KARARGAH RAHATSIZ MANŞETİ Mİ?
Doğan Medya kulislerinden alınan bilgilere göre, Sedat Ergin'in görevden alınmasının "Karargah Rahatsız" manşetiyle doğrudan bir ilgisi yok. Bu manşet sadece süreci biraz daha hızlandırmış oldu.

Birbuçuk ay öncesinden bu değişikliğin haberini veren Gazeteciler.com yazarı Nuran Yıldız'a göre değişim Sedat Ergin ile sınırlı kalmayacak. Mehmet Yakup Yılmaz'ın da gönderilecekler listesinde olduğu söyleniyor.

Hürriyet Gazetesi cumartesi günü Hande Fırat imzasıyla attığı Karargah Rahatsız manşetiyle gündem yaratmıştı. Manşete Başbakan Binali Yıldırım sert tepki gösterirken bugün de soruşturma başlatıldı.