Abone Ol

Ömür Gedik'in mini şort paylaşımına tepki yağıyor: Gündem olmak için..

Hürriyet yazarı Ömür Gedik, tartışma yaratan bir paylaşım yaptı. Paylaşım sonrası gündeme gelen Gedik'e bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Ömür Gedik'in mini şort paylaşımına tepki yağıyor: Gündem olmak için..

"Benim aldığım eğitimde yerine göre giyinmek diye bir şey var" diyen Gedik'e yanıt veren bir sosyal medya kulanıcısı "Aldığınız eğitmde haddinizi bilmek yok sanırım" dedi.

Hemen her gün 'namus' bahanesiyle kadın cinayetlerinin yaşandığı Türkiye'de Hürriyet yazarı Ömür Gedik, AVM'deki kadınların şort boyunun ayıp sınırının aştığını söyledi.

“İstanbul AVM’lerindeki bazı kızların şortlarının boyu gerçekten ayıp sınırını aşmış durumda… Plajda değilsiniz diyeceğim ama bence zaten bilerek yapıyorlar…” şeklinde paylaşım Gedik'e bu sözleri nedeniyle tepki yağdı.

Ömür Gedik yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi

"Şort meselesiyle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Yerine görene giyinmek diye bir şey vardır. Her yerde her şeyi giyemezsiniz. Yatak odası kıyafetiyle sokakta gezemezsiniz, bakkala gidemezsiniz, bir alışveriş merkezine gidemezsiniz. Bugün benim AVM'de gördüğüm kızın giydiği şort gerçekten şort denmeyecek şekildeydi.

Popoyu baya açıkta bırakan şorttu. Ve bununla ilgili bu kadar kısa şortlar artık ayıp sınırlarını aşıyor diye yazdım ve gerçekten de hala böyle düşünüyorum. Ben bu ülkenin en rahat giyinen kadınlarından bir tanesiyim. Şort giyiyorum, giyilmesine asla karşı değilim. Benim kimsenin kıyafetine de karışmaya niyetim yok. Ama bir G - string şortla şokakta, bakkalda, AVM'lerde dolaşmayı ben kendi adıma doğru bulmuyorum. Yerine göre giyinmek diye bir şey var."

Gedik'e gelen tepkiler ise şu şekilde:

Ömür Gedik'in mini şort paylaşımına tepki yağıyor: Gündem olmak için.. - Resim: 1

Ömür Gedik'in mini şort paylaşımına tepki yağıyor: Gündem olmak için.. - Resim: 2

Ömür Gedik'in mini şort paylaşımına tepki yağıyor: Gündem olmak için.. - Resim: 3

Ömür Gedik'in mini şort paylaşımına tepki yağıyor: Gündem olmak için.. - Resim: 4

Ömür Gedik'in mini şort paylaşımına tepki yağıyor: Gündem olmak için.. - Resim: 5