Abone Ol

Hülya Sancaklı kimdir intihar nedeni ne?

Hülya Sancaklı'nın intihar girişimi haberi hem spor hem de siyaset dünyasını şoke etti. Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı kimdir intihar nedeni ne soruları ise merak konusu.

Hülya Sancaklı kimdir intihar nedeni ne?

Hülya Sancaklı gelen son dakika haberlerine göre İstanbul'da intihar girişiminde bulundu. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancak sağlık durumu nasıl? Hülya Sancaklı öldü mü? Hülya Sancaklı intihar nedeni ne? sorularının yanıtları merak ediliyordu.. İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Hülya Sancaklı'nın sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama eski MHP'li Sinan Oğan yaptı. Sinan Oğan Hülya Sancaklı'nın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Ancak hastaneden Hülya Sancaklı'nın ölmediği ancak durumunun ciddi olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü açıklandı.
Hülya Sancaklı'nın intihar nedeni de bilinmiyor ancak Hülya Sancaklı'nın silahla başına ateş ettiği ileri sürülmüştü.
GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLİK YAPIYORMUŞ
2014 yerel seçimlerinde Kocaeli Belediyesi Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyan Saffet Sancaklı seçmenlerine yaptığı bir konuşmada eşinden bahsetmiş ve "Eşim Hülya Sancaklı gönüllü öğretmenlik yapmaktadır." demişti.