Abone Ol

Hülya Koçyiğit: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevmekten de öte takdir ediyorum!

Türk sinemasının usta oyuncularından Hülya Koçyiğit, verdiği röportajda Türkiye'nin gündemini yakından ilgilendiren siyaset konusuna ilişkin konuştu.

Hülya Koçyiğit: Erdoğan'ı sevmekten de öte takdir ediyorum!

Türk sinemasının eskimeyen yüzlerinden Hülya Koçyiğit, Posta gazetesine Türkiye'deki siyasi gündemle alakalı röportaj verdi. Hülya Koçyiğit, verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmekten de öte takdir ettiğinin altını özellikle çizdi. Aynı zamanda ülkede kimsenin baskı altında olmadığının, aksine herkesin özgür bir şekilde hayatını yaşadığını ifade ederek, ''Bir gün herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı takdir edecek!'' sözlerini vurguladı. Öte yandan Hülya Koçyiğit, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik de eleştirilerde bulundu. Hülya Koçyiğit, Kemal Kılıçdaroğlu'nun herkesi kapsayıcı konularda yola çıkması gerektiğinin açıklamasını gerçekleştirdi. İşte, Türk sinemasının duayenlerinden Hülya Koçyiğit'in Türkiye'nin siyasi gündemi konusuna ilişkin gerçekleştirdiği o açıklamalar...

KİMSE BASKI ALTINDA, DEĞİL, HERKES FAZLA ÖZGÜR...

Ülkemizde söylenildiği kadar baskı olduğunu düşünmüyorum. Bundan daha açık bir toplum görmedim ben. Bir kere böylesine bir iletişim çağında yaşarken, sosyal medya hayatımızın bu kadar içindeyken kim kendini baskı altında hissedebilir ki? Kimse baskı altında değil, bilakis herkes fazla özgür. Çok fazla atıp tutuyorlar.

BİR GÜN HERKES CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I TAKDİR EDECEK!

Yaptıklarından dolayı bir gün herkes Erdoğan’ı takdir edecek. “İyi ki üçüncü havalimanı yapıldı yoksa perişan olacaktık” diyecek herkes. “Kim yaptırdı bunu?” dediklerinde ise Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapıldığını anlayacaklar.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I SEVMEKTEN DE ÖTE TAKDİR EDİYORUM...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok başarılı bulduğunu ifade eden Koçyiğit, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sevmenizin ana nedeni ne?" sorusuna, "Sevmekten öte takdir ediyorum. Çok da destekliyorum. Ama eğitimin düzeltilmesi konusunda kendisinden beklentimiz var. Sanat konusunda da daha büyük teşviklere ihtiyaç duyuyoruz" şeklinde ifadelere yer verdi.

İYİKİ BÖYLE YAPILMIŞ DEDİĞİMİZ GÜNLER GELECEK!

Koçyiğit, “Başkanlık sistemine nasıl bakıyorsunuz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Onun da Türkiye için gereklilik olduğuna her geçen gün biraz daha ikna olmaya başladım. Çünkü başkanlıkla yönetilen ülkelerde çok daha kolay hareket edilebiliyor. O konuda da ‘Evet'çiydim. Önemli bir sistem değişikliği. Yeni şeyler hep ürkütür. Ama zamanla ‘İyi ki böyle yapılmış’ diyeceğimiz günler gelecek.”

KILIÇDAROĞLU HERKESİ İLGİLENDİREN KONULARDA YOLA ÇIKABİLİRDİ

Kemal Kılıçdaroğlu birçok hayati konuda sesini çıkarmayıp kendi milletvekili Berberoğlu hapse girince “Adalet istiyorum” dedi. Daha sonra birileri kendisine “Herkes için adalet” istemesini söyledi. Oysa Kılıçdaroğlu kendi milletvekili için yürüyüşe, yola çıkmıştı. Keşke sadece bu konu için değil, herkesi ilgilendiren genel konular için yola çıksaydı demiştim. O da yanlış anlaşıldı.