Abone Ol

Hülya Avşar'dan Zehra itirafı

Hayatını anlatan kitap yazmak yerine filmini çekeceğini söyleyen Hülya Avşar, “Kendim el kamerasıyla, belki de ışıksız doğal bir ortamda çekeceğim. Bu projeyi en geç iki yıl içinde gerçekleştireceğim” dedi

Hülya Avşar'dan Zehra itirafı

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde Safiye Sultan’ı oynayan Hülya Avşar, önceki gün İstinye Park’taydı. Diziden ayrılacağı konuşulan Avşar, “Zaten bu kadardı, 4’üncü Murad olarak devam edecek” dedi. Dönem dizisinde bilmediği birçok şeyi öğrendiğini belirten oyuncu, “Osmanlı’ya yönelik genel kültür anlamında inanılmaz bilgiler edindim” dedi.

İleride Kitap yazmak yerine hayatının filmini çekmek istediğini söyleyen Avşar, “Kendim el kamerasıyla, belki de ışıksız doğal bir ortamda çekeceğim. Alternatif düşüncelerim var. Devamı zincirleme olarak gelecektir. Bu düşüncemi iki sene içerisinde gerçekleştireceğim” diye konuştu.

Hülya Avşar'dan Zehra itirafı - Resim: 1Rosie Mac Hülya Avşar benzerliği

Kızı Zehra’nın oyuncu olması konusunda da konuşan Avşar kızı, “Benim şartlarımda çalışacaksa oyuncu olmasını isterim” açıklamasında bulundu.

Zehra’nın gece gezmelerine kızmadığını söyleyen oyuncu, “Hayatlarını yaşayacaklar, çıkmadığı zaman ‘Çık kızım eğlen’ diyorum.

18 yaşından önce yasaklarımız vardı. Şimdi yok. En çok arkadaşlarıyla sevgili yazılmasına üzülüyor” dedi.