Abone Ol

Hülya Avşar, tecavüze uğradığı sahneyi kızı Zehra ile izledi!

72. Koğuş filmi, önceki akşam muhteşem bir gala ile vizyona girdi. Filmin oyuncuları galaya tam kadro katılırken Hülya Avşar da kızı Zehra ile geldi.

Hülya Avşar, tecavüze uğradığı sahneyi kızı Zehra ile izledi!

Gazetecilerin filmde tecavüz sahnelerini kızının da izlediğini hatırlatması üzerine Avşar, "Maalesef" deyip ekledi: "Zehra'nın izlemesinde bir sakınca yok! Filme yaş sınırı getirilmesine de gerek yok"

GALAYA TAM KADRO KATILDILAR
Başrolleri Hülya Avşar, Yavuz Bingöl ve Kerem Alışık'ın paylaştığı 72. Koğuş filminin galası önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Oyuncuların tam kadro katıldığı galaya Avşar, kızı Zehra ile geldi. Daha çekim aşamasında çok konuşulan tecavüz sahnelerini kızının izlediği hatırlatılan Avşar, "Maalesef!" deyip ekledi:Zehra'nın izlemesinde bir sakınca yok! Filmde sadece o tecavüz sahnesi var. Yaş sınırı getirilmesine gerek yok!"

İŞTE 72. KOĞUŞ'UN FRAGMANI

"AVŞAR FİLMİNE GİTMEDİM"
Gala sonrası Wanna adlı gece kulübünde yapılacak olan 'after party'ye katılmak için bir süre bekleyen, bir aşağı bir yukarı gezen Hülya Avşar, sinirlenerek partiye gitmekten vazgeçti. Avşar galadan ayrılırken, bindiği yürüyen merdivenlerde ise duran yürüyen merdivene binen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na gönderme yaptı: "Biz de Kemal Kılıçdaroğlu gibi olduk..." Bu arada galaya eşi Selma Taran'la katılan Ali Taran, "İlk kez Hülya Avşar filmi izleyeceğim" dedi.

VE 72. KOĞUS GÖSTERİMDE
Yavuz Bingöl ve Kerem Alışık'ın sahibi olduğu Sasin Film'in yapımcılığında çekilen 72. Koğuş, yarın beyazperdede sinema severlerle buluşacak. Filmin Kanyon Cinebonus Sinemaları'nda önceki gün yapılan galasına tüm oyuncular eksiksiz katıldı. Orhan Kemal'in unutulmaz eseri 72. Koğuş'tan, Ayfer Tunç'un kalemiyle sinemaya uyarlanan film, 1940'lı yıllarda 2. Dünya Savaşı'nın etkisinde kalan Türkiye'de yaşanan kıtlık günlerini, bir cezaevinin 72 numaralı koğuşunda yatan mahkûmların acılarını, aşkları ve kavgalarını anlatıyor. Başrollerinde Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Kerem Alışık, Songül Öden ve Ahmet Mekin'in oynadığı film, izleyenler tarafından beğenilirken, filmin oyuncuları basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kalabalık kadroya rağmen asla bir afiş krizi yaşanmadığı vurgulanırken, Kerem Alışık çekimler sırasında aç kaldıklarını ve gerçeklik duygusunu artırmak için buz gibi suyla ıslatıldıklarını belirtti. Galaya kızı Zehra ve kardeşi Helin Avşar'la katılan Hülya Avşar, filmi ilk kez izleyeceğini ve çok heyecanlı olduğunu belirtti. Filme yaş sınırı getirilip getirilmeyeceği konusunda da fikirlerini dile getiren sanatçı, "Bir tane tecavüz sahnesi var. Dolayısıyla yaş sınırı getirilmesine gerek yok" dedi. Galanın ardından yapılacak after party'ye katılmak için bir süre asansör bekleyen Avşar sinirlenerek partiye gitmekten vazgeçti. Avşar kızı, galadan ayrılırken bindiği yürüyen merdivenlerde ise, "Kemal Kılıçdaroğlu gibi olduk" esprisi yaparak kendisini yürüyenmerdivene tersten binerek görüntüleyen kameramanla şakalaştı.

SERT SAHNELER
72. Koğuş filminin en can alıcı anları Hülya Avşar'ın canlandırdığı Fatma karakterinin eniştesi ve cezaevindeki bir mahkum tarafından tecavüze uğradığı sahneler. Avşar, bu zor sahneler çekilirken konsantrasyon için sette herkesi dışarı çıkarmıştı...

HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI