Abone Ol

Hollandalı top modeller, Cennet Cehennem'de!

FOTO GALERİ- Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Narlıkuyu Beldesi'ndeki tarihi ve turistik Cennet Cehennem çökükleri, ünlü modellere ev sahipliği yaptı.

Hollandalı top modeller, Cennet Cehennem'de!

HOLLANDALI TOP MODELLER MERSİN\'DE.. FOTO GALERİ

Hollanda'da yaşayan ünlü saç tasarımcısı Müfide Hallaçeli, Narlıkuyu'da modeller Avna Visser, Celine Prins ve Sharon Bakkez ile 2014 İlkbahar-Yaz sezonu saç modelleri tanıtımı amacıyla çekim yaptı. Top modeller, çekim yapılan tarihi mekanlar ve yöresel tatlar sıkma-börek ve ayranın yapıldığı kıl çadırlara hayran kalırken, yerli ve yabancı tatilcilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Gittikleri her tarihi mekanı yakından inceleyerek ilgililerden bilgi alan mankenler, çekimler sırasında aşırı sıcak ve nem nedeniyle de büyük sıkıntı yaşadı.

Müfide Hallaçeli, Mersin'in barındırdığı ve bir açık hava müzesi görünümündeki tarihsel dokunun kendisini etkiledini söyledi. Hallaçeli, "Çekimler için burasını seçmemizin başlıca nedenleri arasında tarihi dokuyu modayla birleştirerek insanlığa sunmak. Şuanda Avrupa soğuk günler yaşıyor. Mersin güneşli ve çok sıcak bir yer. Ben de çekimler için Mersin'i seçtim. Yeni yıl saç modellerimiz için Hollandalı ünlü top modellerimiz Avna Visser, Celine Prins ve Sharon Bakkez bizimle birlikte burada 3 gün çekimlerimize katılacaklar" dedi.