Abone Ol

HIV pozitifli oyuncunun eşcinsel video skandalı!

Geçen hafta HIV pozitif olduğunu açıklayarak gösteri dünyasını şoka uğratan ünlü oyuncu Charlie Sheen, şimdi de bir kaset skandalı iddiası ile karşı karşıya kaldı.

HIV pozitifli oyuncunun eşcinsel video skandalı!

Radar Online isimli internet sitesi, 50 yaşındaki Sheen’i 2011 yılında Las Vegas’taki bir otel odasında bir grup erkekle birlikte uyuşturucu içip bir erkekle yakınlaşırken gösteren bir videoya ulaştıklarını ileri sürdü.

Haberde, söz konusu videonun 20 milyon dolarlık bir tazminat davası kapsamında mahkemeye sunulduğu da iddia edildi. 30 saniye uzunluğunda olduğu belirtilen videoda görülen adamlardan birinin Sheen’den herpes virüsü kaptığını iddia ettiği ve bu nedenle o gece yaşananları mahkemeye taşıdığı belirtildi.

İsmi basına açıklanmayan adam Sheen ile cinsel ilişki yaşamadan önce “hiç bir bulaşıcı hastalığı olmadığını” ancak o gece Sheen’den Herpes virüsü kaptığını iler sürdü.

Sheen’in sorunu mahkeme dışında çözmek ve videonun basına sızdırılmasını önlemek için adama milyonlarca dolar ödeme yaptığı ancak yine de videonun bir kopyasının Radar Online’a ulaştırıldığı da açıklandı.

Olay sırasında Sheen’in henüz HIV virüsünü kapmış olup olmadığı ise bilinmiyor.