Abone Ol

Hıncal Uluç'tan Fatih Portakal'a: Seni izleme listemden çıkardım...

Sabah yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Fox sunucu Fatih Portakal'a sert sözlerle yüklendi. "Artık amacını da biliyorum Fatih!" diyen Uluç, "Seni izleme listemden çıkardım. Değmezsin" ifadelerini kullandı.

Hıncal Uluç'tan Fatih Portakal'a: Seni izleme listemden çıkardım...

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç bugünkü "Bir 'Yandaş' gazeteden Manşet ve Yorum" başlıklı yazısında Fatih Portakal için sert ifadeler kullandı.

Daha önce köşesinden Portakal'a amacı ve kimden yana olduğu şeklinde 2 soru sorduğunu hatırlatan Uluç "Artık amacını da biliyorum Fatih!..Kimden yana olduğunu da.." şeklinde yazdı.

İşte Uluç'un yazısının ilgili bölümü:

"Aynı cumartesi sabahı benim köşemde Fox TV Anahaber sunucusu Fatih Portakal'a iki sorum vardı.

"1- Fatih amacın ne?." "2- Fatih, kimden yanasın?." Yazım da şöyle bitiyordu..

"Bu yazıyı sabah onda yazıyorum. Bu akşam saat yedide Fox TV'nin başında olacak ve o zaman bu iki sorumun da yanıtını alacak, Fatih Portakal'ın amacını ve kimden yana olduğunu öğreneceğim. "BBC, CNN, France 24 gibi saygın uluslararası haber kanallarının "Türkiye Zaferi" diye söz birliği ile ilan ettiği Erdoğan- Pence anlaşmasını, o gece Fatih Portakal hem de ne müstehzi yüz ifadeleri ile alay ederek batırdı. Türkiye'nin Amerika Rusya maçının kuklası haline getirildiğini, Türk halkına yalan söylendiğini ifade etti. Günler sonra ilk defa yüzü gülen insanların kafalarını karıştırmak, beyinlerine korku ve endişe zehirlerini akıtmak için elinden gelen her ama her şeyi yaptı. Erdoğan'ı karalamak için çırpındı.

Artık amacını da biliyorum Fatih!. Kimden yana olduğunu da..

Merak etme.. Bundan böyle sana sorum da, hitabım da olmayacak.

Çünkü seni "İzleme" listemden çıkardım!.

Değmezsin!"

Yazının tamamı için tıklayınız...