Abone Ol

Ekrem İmamoğlu'nun her şey çok güzel olacak sloganı Muharrem İnce'nin miydi?

Muharrem İnce taraftarları, 31 Mart yerel seçiminde ve yenilenen İstanbul seçiminde Ekrem İmamoğlu'nun ''Her şey çok güzel olacak'' sloganıyla ilgili yeni bir tartışma başlattılar.

Her şey çok güzel olacak sloganı İnce'nin miydi?

31 Mart yerel seçimine ve yenilenen İstanbul seçimine sloganlar damga vurdu. CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun “Her şey çok güzel olacak” sloganı çok ses getirdi. Öyle ki AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmamoğlu’nun sloganına karşı “Daha güzel olacak” sloganını ortaya attı.

Bu slogana ilham kaynağı olarak Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim çalışmasında seçim otobüsüne yanaşan bir çocuğun “Ekrem abi, ‘her şey çok güzel olacak'” demesi gösterilmişti.

SLOGANI ORTAYA ATAN MUHARREM İNCE Mİ?

24 Haziran seçimlerinde CHP kanadında cumhurbaşkanlığı adaylığı için Muharrem İnce’nin ismi ön plana çıkmıştı. 3 Mayıs’ta CHP’nin Meclis Grup Toplantısı’nda artık cumhurbaşkanlığı adaylığı için adı kesinleşen İnce’ye mikrofon uzatılmıştı. İnce, ise sloganını açıklamıştı. İnce, “Sloganımız şu: Zamanı gelince her şey güzel olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Muharrem İnce'nin bu sözlerini paylaşan bir kullanıcı ''Mekanın yeni sahibi geldi diyen siyasi mafya özentilerine, her şey güzel olacak sloganının öncesi de varmış. "Zamanı gelince her şey güzel olacak" dedi.