Abone Ol

Helin Avşar: Sevgilim gay çıktı

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, Hürriyet'ten Hakan Gence'yle buluştu merak edilenleri yanıtladı. Hakan Gence'nin Helin Avşar röportajı şöyle...

Helin Avşar: Sevgilim gay çıktı

Ablasının şöhretinden payına düşeni aldı; 6 yaşından beri göz önünde. Helin Avşar’ın çabuk değiştirdiği işleri, gece hayatına düşkünlüğü, aşkları hep çok konuşuldu. Ama o şimdi; zannedildiği kadar sık iş değiştirmediğini, eskisi kadar gece eğlenmeye çıkmadığını, çapkın değil, ‘göz çapkını olduğunu’ söylüyor. Ve neden yumurtalarını dondurduğunu, bu işlemi nasıl uyguladığını anlatıyor...

HELİN AVŞAR FOTOGALERİ

Neler oluyor, bir sorun mu var? Neden yumurtalarınızı dondurdunuz?
Çocukları çok seviyorum. Vücudum kaslansın diye bir dönem spor ilaçları alıyordum. Onları kullanmak çok zararlıymış, insanların üreme hormonlarını yok ediyormuş. E son yıllarda yediklerimiz ve stres yüzünden yumurtalarımız azalmaya ve sağlıksızlaşmaya da başladı. 22 yaşında âdetten kesilenler var. Yarın ne olacağımız belli değil. Ben de ‘Ya benim çocuğum olmazsa’ diye strese girdim.

Helin Avşar: Kadınlarda evlilik hastalığı var!

Neden şimdi çocuk sahibi olmuyorsunuz?
Bugüne kadar karşıma evlenebileceğim biri çıkmadı. Çok ciddi iki ilişki yaşadım ama kısmet değilmiş. Aslında benim en büyük hatam çok arkadaş edinmem. Evlenebileceğim tarzdaki insanların hepsiyle arkadaş olmuşum.

Nereden duydunuz yumurta dondurma seçeneğini?
Jinekoloğumdan.

Helin Avşar, Zehra'nın sevgilisini yaktı

Nasıl bir işlem bu?
En az bir ay aşılama yapılıyor. Bunun için günde üç kere karnıma iğne yaptım. Bu sırada hormonlar da şişiriyor. En son iğne yumurta çatlatma iğnesi. Onu yaptıktan sonraki gün anesteziyle bayıltıldım ve yumurtalarım toplandı. Temizlenip saklandı. Evlendiğin zaman eşinin spermiyle yumurtaları birleştirip tekrar sana yüklüyorlar. Evlenmeden spermle birleştirmek yasak.

Helin Avşar'ın tangası yürek hoplattı

Kaç yumurtanızı dondurdunuz?
Geçen sene iki tane dondurmuştum. Bu sene sekiz tane... Yani dolapta 10 çocuğum var.. Beni bekliyorlar!

Nerede peki bu ‘çocuklar’?
Maslak’ta, özel bir hastanede.

Evlenseniz, eşiniz “Gel, çocuk yapalım” dese, dolaptaki yumurtaları mı değerlendirirsiniz, kendiniz mi hamile kalırsınız?
Şu an kendim yapmaya çalışırım. İkinciyi, üçüncüyü oradan yaparım. En az
10 çocuk istiyorum zaten. Angelina Jolie gibi, hem evlat edinmeyi hem kendim doğurmayı hayal ediyorum. Kalabalık ailelere bayılıyorum. Çoluk çocuk toplanılsın, yemekler yenilsin...

Peki bu erkeklere ne oldu? Sizi yumurta donduracak noktaya getirdiler...
Çoğu gay oldu kardeşim! En nefret ettiğim de tercihini gizli yaşayanlar.

Neden bu öfke? Sevgilileriniz arasında gizli gay olan mı vardı?
Herkesi zan altında bırakmayayım ama birinden şüphelendim. Yakalamadım ama kadınlar hisseder. Sahtekârlığı sevmiyorum. Ben erkeklerin içinde bu kadar fazla kadın hormonu taşıdığını bilmiyordum. Bu sene daha çok gördüm.

Bu değişimin sebebi ne olabilir?
Bir anda bu kadar çoğalamayacağına göre herhalde eskiden daha gizli saklı yaşıyorlardı diye düşünüyorum.

Evlenecek adam da yok mu?
Anne-babamın zamanındaki evlilikler kalmadı. Kimsenin kimseye saygısı da, müdanası da yok.

Tasarımcı, muhabir, sunucu, oyuncu... Kafanız mı karışık?
Hayır, sadece yapabildiğim her şeyi yapmak istiyorum. Ayrıca öyle insanların dediği gibi zırt pırt iş değiştirmiyorum. Adam tıp bitirip başka işleri deneyebiliyor. Neden benimki göze batıyor?

Peki bir kartvizit hazırlasak, orada mesleğinize ne yazarız?
Kartvizitim var canım, tasarımcı yazıyor. İnternet sitemi hazırlıyorum. Hem kendi tasarımlarım olacak hem de iyi markaların ürünlerini kendime göre uyarlayacağım. Uygun fiyatlı ve giyilebilir şeyler tasarlıyorum. Ocak ayında Kızılay yararına ‘Kırmızı’ isminde bir defile düzenleyeceğim.

Futbolcuların eşleri, ünlülerin çocukları, herkes modayla ilgileniyor. Paran ve ismin varsa yapılacak en ideal iş bu mu?
Yok canım. İşi bilmiyorsan, tekstil bütün paranı yer. Zenginim diye iş yapacak olan kafe falan açsın.

Yaş 35 yolun yarısı derler... Sizde neler değişti?
Kazık yiye yiye iş hayatını öğrendim. Olgunlaştım. Eskiden o kulüp senin, bu kulüp benim geziyordum. Şimdi sakinliği seviyorum. Erkekler konusunda da düşüncelerim değişti. Eskiden çok yakışıklı olanları severdim. Şimdi konuştuğunda bana bir şey verecek, iki kitap okumuş biri olsun istiyorum. Kesinlikle spor yapsın ama! Bir sevgilimden sadece spor yapmıyor diye ayrıldım.

Bir magazin figürü olarak büyümek size nasıl yansıdı?
Altı yaşımdan beri medyanın içindeyim. Ablam aynı anda dört film çekerdi. Annem de onunla gittiği için ben de o set benim, bu set senin gezerdim. Beni gazeteci abilerim büyüttü dersem yalan olmaz. Böyle erken yaşta olgunlaştırıyor. Çocukluğunu özlüyorsun.

BİR İTALYANLA FLÖRT AŞAMASINDAYIM, İTALYANCA AŞK BAŞKADIR TATLIM...

Çapkın bir kadın mısınız?

Göz çapkınıyım, bakarım... Ama o kadar.Yıllardır çıkan haberler hiç öyle göstermiyor... Benim kadından çok erkek arkadaşım var. Bunlar da iyi ailelerin yakışıklı çocukları olduğu için bana yakıştırıldı.

Kaç kere âşık oldunuz?
Bir kere âşık oldum. O da Katolikti. O yüzden devamı gelemedi. Onlar başka dinden biriyle evlenmez. Ben de asla dinimi değiştirmem.

Erkekler size mi Avşar soyadına mı geliyor?
Bana gelen erkekler Avşar soyadına bakacak tipte adamlar değildi. Ben ilişkide çok komik bir kadınım. Benimle zaman çok güzel geçer. Bence erkekler buna geliyor.

Hiç aldatıldınız mı?
Bir kere. Çat kapı yaptım. Çarşaftan durumu anladım.

Kadının mı yoksa sevgilinizin mi canına okudunuz?
İntikamım acı oldu. Üniversitedeydik. Okul hayatını bitirdim. Şu an diploması yok. Okuyunca anlar zaten...

Şimdi biri var mı?
Flört aşamasında olduğum biri var. İtalyan, Amerika’da yaşıyor. Oraya tatile gittim. Şimdi telefonda konuşuyoruz. E İtalyanca aşk başkadır tatlım...

KENDİMİ GÜZEL DEĞİL SEKSİ BULURUM

Kendinizi seksi bulur musunuz?
Zaten kendimi güzel değil, seksi bulurum. Beni öyle yapan da gözlerim ve bakışlarım.


Çok estetik yaptırdınız mı?
Böyle aptal saptal şeyler duyuyorum. Arada sadece botoks ve bakım gibi küçük şeyler yaptırıyorum. Yalnız şu var; ben gün geçtikçe güzelleşiyorum Hakan! Hatlarım oturdu.

HÜLYA'NIN KIZI OLSAM SÖYLERDİM

Hülya Avşar’ın kardeşi olmanın artı ve eksileri neler?
Kardeşler arasında kıskançlıklar falan olur ya. Bunlar bize aykırı. Ablamla gurur duyuyorum. Hülya çok iyidir ama sert bir abladır.

Hakkınızdaki en büyük şehir efsanesi onun kızı olduğunuz...
Öyle olsa söyleriz. Millet bir garip. Bunun sebebi herhalde aradaki yaş farkı. Ama bu söylentiler beni bozmuyor.

Ablanız ‘Kösem Sultan’da, siz de saraya girer misiniz?
Bütün iyi roller kapılmış, bu saatten sonra cariye mi olacağım? Yok canım benim!

Nasıl bir teyzesiniz?
Ablam gibi katı değilim.

Kaya Çilingiroğlu ile görüşüyor musunuz?
Tabii. Bir dönem benim gece kulübü arkadaşımdı. Biz hâlâ aileyiz. Whatsapp’ta ‘gırgıriye’ diye bir grubumuz var. Gerçekten gırgırız.

Hülya Avşar’ın adı akil insanlar listesinde geçti. Zehra (Hülya Avşar’ın kızı) Gezi’ye katıldı. Sizin duruşunuz ne?
Aile içinde herkes özgür. Kimse de kimsenin oyunu bilmez. Ben ekonomi, istikrar ve insanlarımız için kim iyiyse ona oy veririm. Yalnız kimseyi partisine göre de yargılamam.