Abone Ol

Hazal Babalık Kısmetse Olur'a geri mi döndü?

Kanal D'nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'un bugünkü bölümüne damga vuran isim Hazal Babalık oldu. Semih Kurtulmuş ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Hazal Babalık Kısmetse Olur'a geri dönüp dönmeyeceği merak edildi.

Hazal Babalık Kısmetse Olur'a geri mi döndü?

Semih Kurtulmuş tarafından aldatıldığını söyleyen gelin adayı geri dönüp dönmeyeceği konusundaki soru işaretlerini de yanıtladı. Peki, Hazal Babalık Kısmetse Olur'a geri mi döndü?

Kısmetse Olur 27 Aralık bölümüne sürpriz bir isim damga vurdu. Evden ayrılış olay olan, evde bulunmadığı süreçte dahi adından söz ettirmeyi başaran Hazal Babalık eve döndü ve olaylı bir şekilde ayrıldığı Semih Kurtulmuş ile ilgili konuştu. Semih Kurtulmuş ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Hazal Babalık Kısmetse Olur'a geri dönecek? Evin popüler gelin adayı programdan ayrıldıktan sonra neler yaşadı? İşte, Kısmetse Olur'un bugünkü bölümünden en çarpıcı görüntüler ve daha fazlası!

Birkaç hafta eve veda eden ancak Semih Kurtulmuş ile yaşadığı kriz nedeniyle Kısmetse Olur’a sık sık konu olan ve programda adı geçen Hazal Babalık, Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde haklarındaki iddiaları yanıtlıyor. Daha önce de Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan gelin adayı anlattıkça hem ağlıyor, hem ağlatıyor. İşte, Hazal Babalık’ın açıklamalarından kesitler: “Bu saatten sonra asla bir daha Hazal ve Semih olmaz. Bu evden çıktığımızda bambaşka şeyler düşünürken çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Elimden tuttu çıkardı, keşke yapmasaydı da en azından bunları yaşamazdım. “ Daha önce Semih yüzünden karşı karşıya geldiği Gamze’nin sözleri ise Hazal Babalık’ı daha da çıldırtıyor. Gamze’nin sözleri üzerine daha fazla dayanamayan Hazal, “Sevmiyor musun arkadaşım, sevmiyorum de! Neden oynuyorsun kameralara.” Sözleriyle sitemde bulunarak gözyaşlarına boğuluyor. Peki, Hazal Babalık Kısmetse Olur'a geri mi dönecek? Herkesin kafasındaki soru işaretine yanıt veren Hazal Babalı, asla eve dönmeyeceğini ifade etti.

SÜRPRİZLER BİTMİYOR

Olayların ve sürprizlerin bitmek bilmediği Kısmetse Olur’un dünkü bölümünde büyük bir sürpriz yaşandı. Programda tanınan bir isim gelin adayı olarak giriş yaptı. Daha önce katıldığı bir moda programıyla adından söz ettiren Tuğçe Ergişi, Kısmetse Olur’a gelin adayı olarak giriş yaptı. Daha önce “İşte Benim Stilim” gibi birçok stil yarışmasında boy gösteren Tuğçe Ergişi, ilk bölümden aday olduğu ismi açıklayarak hem ekran başındakileri hem de adayları şaşırttı. Tuğçe Ergişi, evin popüler damat adaylarından Gökhan Sara’ya aday olarak geldiğini açıkladı. Bu açıklama evdeki dengelerin değişeceğinin sinyalini verdi. Gökhan Sara, bir süredir Rabia ile ilişki içerisindeydi ancak sık sık tartışma yaşayan ikili, kesin bir şekilde damat adayının isteğiyle yollarını ayırmıştı. Gökhan Sara ve Tuğçe Ergişi arasındaki ilişkinin nasıl şekilleneceği Kısmetse Olur’un önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümlerinde belli olacak.