Abone Ol

Hayatımın Aşkı 9. bölüm fragmanında şok!

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı 9. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Hayatımın Aşkı dizisinin 9. bölümünde Demir ve Gökçe arasında beklenmedik olaylar yaşanacak.

Hayatımın Aşkı 9. bölüm fragmanında şok!

Kanal D'nin sevilen ve izlenen dizisi Hayatımın Aşkı 9. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Dizinin yeni bölümünde herkesi şoke eden sahneler yaşanacak. İzleyicilere hem romantik hem de eğlenceli dakikalar yaşatan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Duru, Kaan'ın başına bela olmaya devam ediyor. Gökçe ve demir'in reklam ajansı kutlaması ise herkes tarafından ilgiyle takip edilmişti. Peki, 9. bölümde neler yaşanıyor.

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Demir, Gökçe’nin de yardımıyla yeni reklam ajansını kurar. Taşınma işlemleri tamamlanır ve ofise yerleşirler. Demir ve Gökçe oldukça mutludur. Diğer yandan Duru ile rakip olmuşlar ve amansız bir müşteri kapma yarışı başlamıştır. Duru, Demir ve Gökçe’nin arasını bozmak ve işlerini sekteye uğratmak için Ayça’yı görevlendirir. Kaan’ın, aynı evde yaşamak zorunda kaldığı Duru ile başı beladadır. Duru, Kaan’ın ilgisini çekebilmek için her yola başvurur.

Hikmet, kendisini Rezzan’a affettirmeye çalışır. Rezzan’ın barışmak için şartları vardır. Bartu, Sema’nın ilgisini çekebilmek için büyük bir organizasyon hazırlıklarına başlar.

HAYATIMIN AŞKI 9. BÖLÜM FRAGMANI

HÜRRİYET