Abone Ol

Hayatımın Aşkı 3.bölüm fragmanı: Gökçe yine ortalığı karıştırıyor!

Hayatımın Aşkı 3. bölüm fragmanı Kanal D'de yayınlandı. Hayatımın Aşkı 3. bölüm fragmanında Demir'in söylediklerini yanlış anlayan Gökçe yine ortalığı karıştıracak.

Hayatımın Aşkı 3.bölüm fragmanı: Gökçe yine ortalığı karıştırıyor!

Hayatımın Aşkı son bölümüyle izleyenleri gülme krizine soktu. Kanal D'de pazar akşamları yayınlanan Hayatımın Aşkı ilk iki bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Patronu Demir'e aşık olan Gökçe'nin komik hikayesini konu alan Hayatımın Aşkı dizisinin 3. fragmanı yayınlandı.

Hayatımın Aşkı 3. bölüm fragmanında Demir'in sekreteri rahatsızlanınca asistanlık görevi Gökçe'ye kalıyor. Demir'in kendisi için yemek rezervasyonu isteğini romantik akşam yemeği olarak yorumlayan Gökçe'nin halleri yine gülme garantili.

Demir'le akşam yemeği yiyeceğini zanneden Gökçe soluğu Kaan'ın yanında aldı. Ancak Kaan'ın sözleri Kaan-Gökçe cephesinde yaşanacakların ilk sinyalini verdi.

HAYATIMIN AŞKI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Çalıştığı ajansta, hiç beklemediği bir anda, sunum yapması istenir. Gökçe hazırlıksız olmasına rağmen, Demir’in gözüne girmek için sunumu yapmaya kararlıdır fakat müşterisinin kim olduğunu öğrenince şok olacaktır! Zamanında hayatını kararttığı adamın önünde heyecanlanır ve bir çuval inciri berbat eder.

Demir ise, müşterisini kaybettiği için Gökçe’ye ateş püskürür. Gökçe nasıl yapacağı hakkında bir fikri olmasa da her şeyi yoluna koyacağına söz verir. Kaan’ın da yardımını alarak ikinci bir sunum şansı koparır. Bu sırada, Demir hakkında daha fazla şey öğrenebilmesi için Gökçe’nin eline çok büyük bir fırsat geçer ama şans yine Gökçe’nin tarafında değildir. Gökçe şimdi hem mükemmel bir sunum hazırlamalı, hem de bir kez olsun rezil olmadan hayatının aşkının peşinden koşmalıdır.