Abone Ol

Hayat Şarkısı'nın yayın tarihi belli oldu

Kanal D’nin, güçlü hikayesi, iddialı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici tanıtımlarıyla büyük merak uyandıran yeni dizisi “Hayat Şarkısı” 9 Şubat Salı akşamı birinci bölümü ile ekrana gelecek.

Hayat Şarkısı'nın yayın tarihi belli oldu

Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya Üstündağ, Ahmet Mümtaz Taylan ve Seray Gözler’in paylaştıkları, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergun kaleme alıyor.

BURCU BİRİCİK FOTOGALERİ

Arzuları ve sahip oldukları arasında ardı ardına savrulan kahramanların aşklarını,  kavuşmalarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatan dizinin konusu ise şöyle;

Bayram ile kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Güzelköy’de iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih’de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Hayat Şarkısı birinci bölümü ile 9 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!