Abone Ol

Hayat Şarkısı'nda Bayram Cevher öldü mü?

Yapımcılığını Gül Oğuz'un, yönetmenliğini Cem Karcı'nın, senaryosunu ise Mahinur Ergun'un kaleme aldığı Hayat Şarkısı 6. bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu.

Hayat Şarkısı'nda Bayram Cevher öldü mü?

Hayat Şarkısı 6. bölüm final sahnesinde Hüseyin ve Kerim'e kızıp fenalık geçiren Bayram Cevher hastahaneye kaldırılıyor. Peki Bayram Cevher ölecek mi? İşte Hayat Şarkısı 7. bölüm detayları...

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR?

Takipçileriyle 6. randevusuna çıkan Hayat Şarkısı'nda olaylar şöyle gelişti: Kerim, okuldan atılmasına sebep olan Aylin’i babasının tuttuğu fikrine kapılmıştır ve babasına karşı öfkeli bir tutum içerisindedir. Bayram, Kerim’in isyan içerisinde olmasından bir iftiraya kurban gittiğini anlar ve Almanya’da bulunması ve hesap sorulması için Aylin’in peşine avukatlarını gönderir.

Bu haberi alan Hülya ise, telaşa kapılır. Aylin’i, Bayram’ın avukatlarından önce bulup suskun kalmasını sağlamak için plan yapar. Mahir ise, Filiz’i tekrar kontrol altına alabilmek için Mine ile yakınlaşır. Amacı Mine’nin, Filiz’e destek vermesine engel olmaktır; ancak Mine kolay lokma değildir. Mine, Mahir ile yakınlaşır ama Filiz’i, Hülya’ya karşı doldurmaya devam eder.

Hüseyin ile platonik bir sevda içerisinde olan Melek’i ise, acı bir sürpriz beklemektedir. Zeynep, Hüseyin’in Melek ile yaptığı telefon görüşmesine kulak misafiri olmuştur. Melek’in, Hülya’nın ablası olduğunu bilen Zeynep, Melek’den kurtulmak için bir plan yapar ve babası Müfit’den yardım ister.

BAYRAM CEVHER ÖLDÜ MÜ?

Hayat Şarkısı 6. bölümünün final sahnesine Bayram Cevher damga vurdu. İzleyiciyle 6. randevusuna çıkan Hayat Şarkısı'nın final sahnesinde; Kerim ve Cevher'e kızıp fenalık geçiren Bayram Cevher hastaheneye kaldırılıyor. Akıllara soru işareti bırakan Bayram Cevher'in ölüp ölmeyeceği gelecek bölümde belli olacak.