Abone Ol

Hayat Şarkısı 9. bölüm fragmanında Kerim ve Hülya yakınlaşıyor

Kanal D'nin yeni dizisi Hayat Şarkısı tüm hızıyla devam ediyor. Salı akşamları ekrana gelen dizinin 9. bölüm fragmanları yayınlandı. Hülya ve Kerim yeniden yakınlaşıyor. Detaylar ve fragman haberimizde...

Hayat Şarkısı'nda olay öpüşme sahnesi

Hayat Şarkısı 9. Bölüm Fragmanı yayında! Hüseyin son kez uyarılıyor; Melek ile ilişkisini gözden geçirmek zorunda kalıyor! Filiz, Bayram Cevher'in karşısına çıkıyor! Hülya, Kerim'e bir şans daha verecek mi? Zeynep'in intiharı, Cevher Ailesi'ni nasıl etkileyecek? Hayat Şarkısı heyecan dolu bölümüyle, Salı 20.00'de!

Kanal D’nin başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler, Deniz Hamzaoğlu, Pelin Öztekin, Deniz Altan, Aydan Taş, Olgun Toker, Almila Bağrıaçık, Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu, Sibel Melek Arat, Taha Yusuf Tan, Aden Duru Orak, Elif Sevinç’in paylaştıkları, beğeni ile izlenen dizisi “Hayat Şarkısı” bu akşam yeni bölüm ile ekrana geliyor.

Hayat Şarkısı 9. bölüm fragmanında Kerim ve Hülya yakınlaşıyor - Resim: 1Burcu Biricik'in cadaloz tiplemesi Hülya

Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı dizinin senaryosunu ise Mahinur Ergun kaleme alıyor.

Dizinin Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünün konusu ise şöyle;

Zeynep’in intihar teşebbüsü yüzünden Bayram ve Müfit karşı karşıya gelir. Hüseyin, evine ve ailesine dönmezse Müfit’in aileye karşı kullanacağı kozları vardır. Hüseyin bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Hülya ile Kerim gün geçtikçe yakınlaşmakta, birlikte daha fazla zaman geçirmektedir. Mehmet’i geri almayı takıntı haline getiren Filiz her şeyi göze almıştır. Yıllar sonra karşılaştığı Cem’in, Hülya’nın hayatından kolayca çıkmaya hiç niyeti yoktur; Hülya ile görüşmeye kararlıdır.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayat Şarkısı 9. bölüm fragmanında Kerim ve Hülya yakınlaşıyor - Resim: 2Burcu Biricik

Melek, Hüseyin'den uzak durmaya karar veriyor; Zeynep'in sürpriz hamlesi şok etkisi yaratıyor!

Kerim, Aylin’in itirafı sonucu Almanya’ya okuldaki görevine dönme şansı yakalamıştır ve bir yol ayrımındadır; ya ailesi ile Türkiye’de kalacak ya da yıllarca peşinde koştuğu ideallerine, Almanya’ya geri dönecek. Üstelik artık kendisini bırakıp gideceğini söyleyen Hülya’ya karşı olan duygularını da, gözden geçirmektedir.

Hüseyin, Zeynep ile olan evliliğini bitirmeye, Zeynep ise Hüseyin’i eve geri döndürmeye kararlıdır. Hüseyin, Melek ile birlikte olabilmek için her şeyi göze almıştır; ancak Melek, yıkılmış bir yuva üzerinden mutlu olamayacakları düşünmektedir. Hülya’nın hayatı ise hiç ummadığı yeni gelişmelere ve mücadelelere gebedir.