Abone Ol

Hatırla Gönül 13. final bölümünde duygulandıran sahne!

Hatırla Gönül dün akşam final bölümü ile ekrana geldi. Merakla beklenen Hatırla Gönül 13. bölümü izleyiciyiyle buluştu. Dizinin final bölümünde şiddet görmüş bir kadını canlandıran ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, herkesi duygulandırdı.

Hatırla Gönül 13. final bölümünde duygulandıran sahne!

Star’da her Pazar ekrana gelen; Merakla beklenen Hatırla Gönül 13. final bölümü yayınlandı. Başrollerini Gökçe Bahadır, Engin Öztürk ve Onur Saylak’ın paylaştığı Hatırla Gönül final bölümünde heyecan doruktaydı..

Most Production'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, Hatırla Gönül final yaptı.  Hatırla Gönül, 10 Ocak 2016'da ekrana geldi.

Dizi 13. bölümüyle izleyiciye veda etti. Güçlü kadrosu ve hikâyesiyle dizinin ilgiyle izlenmesi bekleniyordu. Ancak beklendiği gibi olmadı. Hatırla Gönül reyting kurbanı oldu. Son dönemde reytinglerin hızla düşmesi ile dizide final kararı almıştı.

HATIRLA GÖNÜL13. BÖLÜM ÖZETİ

Tutkulu bir aşk ve intikam hikayesini konu alan Hatırla Gönül yeni bölümünde, Gönül kötü günleri atlatabilecek mi? Doğduğu günden itibaren uğradığı haksızlıkları, hayatını tek başına kuruşunu ve Tekin’le ilişkisinin başlangıcını hatırlayan Gönül, sonrasında yaşadıklarının ağırlığına dayanamaz.

HATIRLA GÖNÜL NEREDE HATA YAPTI?

Yaptıkları ortaya çıkan Tekin için hapis yolu görünür, ailesi onu kurtarmaya çalışır ancak onun başka planları vardır. Şiddet gören milyonlarca kadından biri olarak herkese hesap soran Gönül, sonunda annesiyle tanışır ve babasının anlattığından daha farklı bir hikaye dinler. Yusuf ise Gönül için kötü günleri unutturacak bir sürpriz hazırlamıştır.

HATIRLA GÖNÜL'DE DUYGULANDIRAN FRAGMAN

Yayınlanan son fragmanda ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın şiddet görmüş bir kadını canlandıran Gönül Çelik rolüyle yaptığı demeçte izleyiciyi gözyaşlarına boğdu.

Hatırla Gönül 13. final bölümünde duygulandıran sahne! - Resim: 1Hatırla Gönül reytinglere yenildi 13 bölümde bitti

Fragmanda ünlü oyuncu ''Ben Gönül Çelik. Bu ülkede yaşayan milyonlarca şiddet görmüş kadından biriyim yanlızca. Benden önce annem yaşamış aynı şiddeti.

Çocuğuna bile sahip çıkamayacak kadar yanlız ve çaresiz bırakılmış. Yetimhanede görevini kötüye kullananlar tarafından şiddet gördüm.

Sonra beni sevdiğini söyleyen adam tarafından şiddet gördüm. Ailesi, en yakın arkadaşları bilmelerine rağmen sustular. Görmezden geldiler.

Ben Gönül Çelik. Yetimhanede büyümüş, ayakta kalmış, kimliği silinmiş ve yok edilmek istenmiş bir kadınım. Geri döndüm. Eğer başıma bir şey gelirse hikayem böyle bilinsin.'' ifadesiyle herkesi duygulandırdı.

Hatırla Gönül 13. final bölümünde duygulandıran sahne! - Resim: 2Hatırla Gönül'de Gönül'ü şoke eden görüntü

HATIRLA GÖNÜL'ÜN HİKAYESİ

Dizide, üzerinden yıllar geçen ve küllenen bir aşkın yeniden filizlenmesi ve açığa çıkması işleniyor. Gönül okul hayatı boyunca başarılı bir öğrencilik yaşamış ve ameliyat hemşiresi olmuştur. Hayatına girip çıkan iki erkek arasında seçim yapmak durumunda kalan Gönül’ü zor bir karar beklemektedir. Hatırla Gönül, yetimhanede büyüyen Gönül’ün hayatı ve aşklarını konu almaktadır.

HATIRLA GÖNÜL BAŞROL OYUNCULARI

Gökçe Bahadır Kimdir?

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 yılında İstanbul’da doğdu. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı.

Hatırla Gönül 13. final bölümünde duygulandıran sahne! - Resim: 3Hatırla Gönül'de Yusuf, Gönül'ü yeniden kazanabilecek mi?

Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller, Hayat Bilgisi, Yaprak Dökümü, Aramızda kalsın gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Şu aralar Hatırla Gönül dizisinin başrol karakterini canlandırmaktadır.

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk, 28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğdu. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.

2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlamış ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir. Fatmagül’ün Suçu Ne?, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda ve Hatırla Gönül gibi dizilerde rol almıştır.