Abone Ol

Hangi assolist kocasını kız kardeşiyle bastı?

MEDYAFARESİ ÖZEL- Sacit Aslan, ismini vermediği ve gazeteci artığı dediği bir kişiye Twitter'daki hesabından saydırdı. Ünlü bir assolist hakkında da şok itiraflarda bulundu

Hangi assolist kocasını kız kardeşiyle bastı?

TV8’de Aramızda Kalsın programını Pelin Çini’yle birlikte hazırlayıp sunan magazinin usta ismi Sacit Aslan’ın Twitter’daki yazdıkları takipçilerini şaşırttı. Ünlü bir gazeteci ve assolist hakkında inanılmaz iddialar ortaya atan Aslan’ın bu sözleri çok konuşulacak..

İşte Sacit Aslan’ın olay yaratacak açıklamaları;

"Sen bu onurlu mesleğin yüzkarası olmuş zavallı bir yavşaksın, hayatın F.Aslan ve E.Simavi’nin emirlerini yerine getirmekle geçti. Gazeteci artığı! Çıkarların doğrultusunda davrandığı için yere-göğe koyamadığın, ancak beklentilerini yerine getirmediği zaman, yerin dibine soktuğun o çok meşhur Assolist hanım! kız kardeşini kocasıyla aynı yatakta bastığını yazabilirmisin?
 Yine aynı Assolist hanım, çok samimi olduğu şarkıcı-besteci olan arkadaşını, kocasıyla ilk yardım hastane odasında beraber olduğunu öğrenince kriz geçirmişti? yazabilirmisin? yine, aynı Assolist’in yıllar önce İzmir’de fuar zamanı Kordon da hangi sebeple, mühendis olan kocasından neden dayak yedi? yazabilirmisin? Bunları sana neden soruyorum biliyormusu? sen bu Assolistin evinden çıkmıyordun, kocasıyla da haftanın 4 günü Rakı sofralarında sabahlara kafayı çekip millete bok atmakla geçti ömrünüz!.. Şimdi pantolonu ıslatmadan ve kirletmeden yazabilirsen, yarın gelip sana secde edecem amma yazamazsan, sen gelip bana secde edeceksin? sen sperm hatası bir adamsın oğlum!... boyunca çocukların var bari onları utandırma!.. Elalemin karısına-kızına laf etme, 30 sene önce "demir perde" ülkelerine zamparalığa gidenler, bir bavul dolusu "kilotlu kadın çorabı" götürüyordu!.. merak ettim sordum "neden naylon çorap götürüyorsunuz" dediğimde, 3 karıyı 1 paket çoraba götürüyoruz da ondan dediler!.. kıssadan hisse!... önce aynaya bakacaksın!.. P.tesi günü senin benim mahkememde verdiğin ifadeni dosyasından alıp yayınlayacam, insanlar görsün ki, sen ne değişken ve tutarsız birisisin Ahdım olsun ki, benim bildiğim ve şahidi olduğum yediğin haltları aynen yazacam, kalp krizi mi geçirsin yoksa şekerin yükselir komaya mıgirersin beni ilgilendirmiyor,sevdiğm hatrını saydığım insanlarn ricasıda bu saatten sonra para etmez,"ya ben bizansı alacam ya bizans beni"