Abone Ol

Hande Kazanova'dan 9-15 Eylül haftalık burç yorumları

Ünlü astrolog Hande Kazanova, 9 – 15 Eylül Haftalık Burç Yorumlarını detaylı olarak sizin için kaleme aldı. Detaylar haberimizde..

Hande Kazanova'dan 9-15 Eylül haftalık burç yorumları

Hande Kazanova kendi internet sitesi ve Youtube kanalında burç yorumlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

İşte güzel astrolog Hande Kazanova'nın 9-15  Eylül haftasına ilişkin çarpıcı burç yorumları..

Koç Burcu:

Haftanıza kariyer ve iş koşturmanıza önem vererek başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. İş alanlarınızda önemli konuşmalarınız ve görüşmeleriniz için Pazartesi gününün ilk yarısını kullanmanız akıllıca olacaktır.

Bu hafta Salı günü enerjinizi doğru kullanamayabilir, dış koşulların sizi yanılttığını farkedebilirsiniz. Beraber alıştığınız destek aldığınız kimselerle bağlantılarınızda bazı hayalkırıklıkları ve sorunlar da karşınıza gelebilir. Başkalarına yardım etmek isterken kendinizi olur olmadık durumlar içinde bulmak istemiyorsanız bu hafta dikkatli olun derim.

Perşembe günü önemli yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa aynı zamanda eğitim, ticaret, medya, seyahatlere dayalı işlerde işlerinizin ritmini iyi ayarlamalısınız, mücadeleci koşullarda abartıdan, taşkınlıklardan kaçının ve yapabileceklerinize kanalize olun.

Cuma günü bu anlamda sizi destekleyecek, işlerinizi güzel planlayacak, stratejinizi iyi belirleyecek, hem ailevi alanda, hem de işlerinizde istediğiniz sonuçları yaratacaksınız. Sorunlarınız varsa bunlara çözüm üretmek Cuma günü kolay görünüyor.

Cumartesi günü oluşan Dolunay, sizi biraz zorlayabilir. Geri planda olan bir konu açığa çıkabilir veya siz işle ilgili konularda kontrolsüz bir şekilde ilerlediğinizi görebilirsiniz. Her halükarda ortaklı işlerinize, size tavsiye verecek olan insanlara yönelmelisiniz. Girişimlerinizde doğru adımlar atmak için sevdiklerinizle paylaşımlarınızı arttırmalısınız. Yine bu dolunayda sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İşlerinizin yoğunluğu günlük hayatın koşturması, belki de başladığınız bir beslenme ve diyet programı bu dolunayda yaşayacaklarınızla beraber hassas duygusal kararlar almanızı sağlayabilir. Enerjiniz düşük çalışabilir, sağlığınızda alerjiler ufak tefek sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Hayallerinizin gücüne inanın, isterseniz ve iyi kullanırsanız bu dolunayda istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz sevgili Koçlar.

Yine bu Cumartesi itibarıyla, özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize yatırım yapmaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizi güzelleştirebilir, karşı cinsle vakit geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Popülerliğiniz artabilir, yine ortaklaşa işlerinizde de güzel sonuçlar alabilirsiniz. Taşınma, davalarla ilgili alanlarda güzel şanslar yakalayabilirsiniz.


Boğa Burcu:

Bu hafta dış koşullarla bağlantılı işlerinizle, uzak yerlerden alınacak haberle başlayacak sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bu Pazartesi kendi özel hayatınızdaki konuşmalar ikna edici ve güçlü olabilir. Çevreniz üzerinde etkili olacaksınız. Gelecek planlarınız adına, eğitim konularında yapabileceklerinizi aileniz ve sevdiklerinizle paylaşın. Kreatif işlerinizde Pazartesi etkili hareket edebilirsiniz.

Salı günü sosyal çevrenizdeki insanlar sizi yanlış yönlendirebilir. Bu günlerde biriyle tanışırsanız veya tanıştırılırsanız hem özel hayatınızda, hem de işle ilgili konularda karşı tarafı çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Yine arkadaş ortamlarınızdaki karmaşalar, karışıklıklar ve belirsiz koşullar üzerinizde stres yaratabilir.

Perşembe günü risk almak için uygun birgün olmayabilir. Parasal işlerde sınırlarınızı bilememeniz, kendinizi gereksiz işlerin içine sokmanıza neden olabilir. Disipline olmalı, harcamalarınızı azaltmalısınız.

Cuma günü iş, eğitim, seyahat, gelecek odaklı işlerinizde fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Görüştüğünüz insanlardan güzel geri bildirimler alabilir, özel ilişkilerinizde sevdiğinizle sorunlarınızı masaya yatırabilir ve düzeltebilirsiniz.

Cumartesi günü gerçekleşen Dolunay sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi test edebilir. Çevrenize önem verecek, önemseyeceksiniz. Çevre değişiklikleri kararınız varsa iyice düşünün ve bu benim hep hayalimdi diyerek soruşturmadan olayların içine atlamayın. Arkadaşlarınızla beraber girişeceğiniz işlerinizde gerçekçilikten uzaklaşmayın. Bir arkadaşınızla parasal konularda çekişmeleriniz ortaya sorunları getirebilir.

Yine bu Cumartesi günü itibarıyla, çalışmak ve üretmekten mutluluk duyacağınız bir döneme gireceksiniz. Başkalarına hizmet etmek önem kazanıyor. Bir arada olduğunuz beraber çalıştığınız veya yanınızda çalıştırdığınız kişilerle olan ilişkileriniz çok iyi olacak. Yine bu 3 haftalık süreçte sağlığınızı  önemseyeceksiniz yalnız tatlı ve zengin yiyeceklere olan düşkünlüğünüz artabilir.


İkizler Burcu:

Haftanıza parasal konuları gözden geçirerek, para işlerinizin üzerine düşerek başlıyorsunuz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Ailenizdeki insanlarla konuşmalarda bulunabilir, planlarınız için destekler alabilirsiniz. Kafanızdaki fikirleri onlara aktaracaksınız. Pazartesi öğle saatlerine kadar işlerinize kanalize olun.

Salı günü aldanmalara, kandırılmalara karşı uyanık olmalısınız. Aile hayatınızda bazı karmaşalar ve hayalkırıklıkları oluşabilir. Emlak alım satım gibi işleriniz varsa bu tarihlere denk getirmeyin. Yine ailenizle konuştuğunuz konularda yakın çevrenizdeki önemli kişilerden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz.

Perşembe günü aile hayatınızda abartıdan kaçının. Sevdiğiniz insanla, eşinizle aileniz veya onun ailesine karşı sınırlarınızı iyi belirlemeniz gerekebilir. Mücadele ettiğiniz noktalarda gücünüzü aşacak sözlerden, davranışlardan kaçının.

Cuma günü kafa karışıklıkları ve karmaşalardan sonra işleri toparlamanın bir yolunu bulacaksınız. Aile büyüklerinizle etkili konuşmalarla sorunlarınızı çözebilir, yine evle ilgili işlerde durumu tatlıya bağlayabilirsiniz.

Cumartesi günü oluşan Dolunay, kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda, toplum önünde hassas duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Hayal ettiğiniz, uzun zamandır düşlediğiniz bir iş karşınıza gelebilir. Durum ne olursa olsun şartlar konusunda, çevre konusunda kendinizi kandırmayın, artık uğraşacak gücünüz kalmadığı için size uygun olmayacak bir işin veya durumun altına girmeyin. Gerçekçi olursanız bu işten siz karlı çıkacaksınız. Yine bu dolunay eşinizin ailesi, annenizle ilgili bir olayı karşınıza getirebilir.

Cumartesi günü itibarıyla, aşk hayatınızda sevginizi göstereceğiniz, dengeyi sağlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Partileri, eğlenmeyi sevecek, flörtöz olmaktan mutluluk duyacaksınız. Hayatınızda birisi varsa paylaşımlarınız artabilir, bir arada plan yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz.  Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkilerinizin de artacağı bir dönem olabilir.

Yengeç Burcu:

Haftanıza özel hayatınıza önem vererek, işbirlikleri ve diğer insanlarla yapılacakları ön plana alarak başlayacaksınız sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu Pazartesi hem iletişim işlerinizde, hem de ortaklaşa atılımlarınızda etkili konuşmalarla karşı tarafı etkilemeniz mümkün.

Salı günü fikirleriniz karmaşık, bulanık ve kararsız olabilir. Çevrenizden alacağınız bilgilere çok güvenmeyin, aldanmalar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki güçlü bir insandan beklediğiniz ilgiyi ve desteği görmekte zorlanabilirsiniz. Yine güvenmediğiniz insanlarla iş yapmaya kalkışmayın. Akrabalarınızın başına ilginç olaylar gelebilir.

Perşembe günü günlük işlerinizi organize ederken disiplinli ve planlı olmanız gerekecek. Mücadele ettiğiniz alanlarda risk alabilir, olay ve durumları abartabilirsiniz.

Cuma günü özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde gücünüzü ortaya koyabilir, doğru zamanda, doğru yerde yapacağınız konuşmalarla hem özel, hem iş hayatınızda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Cumartesi devreye giren Dolunay önemli seyahati karşınzıa getirebilir. Uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilir veya daha büyük işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Çok istediğiniz bir seyahat, eğitim, iş fırsatı karşınıza gelebilir. Bu alanlarda fedakarlıklar yapabilir, eylemleriniz veya size karşı yapılan eylemlerde yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.

Cumartesi gününden  sonra 3 hafta boyunca  aile hayatınızda, sevdiklerinizle vakit geçireceksiniz. Evinizde dekorasyon, boya, badana, tadilat veya tamirat işleri hızlanabilir. Evinizde misafir ağırlamak isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ve ev hayatınızda dengeyi sağlamak isteyeceğiniz bir dönem olabilir.


Aslan Burcu:

Bu haftabaşı yapılması gereken günlük işleriniz vaktinizin çoğunu alabilir sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Maddi konularda yapılması  gereken işleriniz için bu Pazartesi sabah saatlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Disiplinli olmak size çok şey kazandırabilir. Önemli işlerinizi organize edeceksiniz.

Salı günü dikkatli olun. Kandırılma ihtimaliniz oluşabilir. Parasal konularda gözünüzü dört açın, herkese hemen inanmayın. Her tür hesabınızı iyi düşünmeli alışverişlerinizde sizi yanlış yönlendirecek kişilerden kaçınmalısınız.

Perşembe günü harcamalarınız artabilir. Risk içeren işlerinizden uzak durun. Eğlence, aşk veya çocuğunuz için yapacağınız harcamalarda abartmadan ilerlemelisiniz.

Cuma günü iş hayatınızda daha sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz. Maddi konularda sorunlarınız varsa bu Cuma çözümler karşınıza gelebilir. Bir para işinizi tatlı dilinizle halledebilirsiniz.

Cumartesi günü oluşan Dolunay, ortak br para meselesinin üzerine düşmenize neden olacak. Bir borcun, ödemenin ortaya çıkmasıyla parasal bir yükümlülük devrede olabilir. Miras, nafaka, vergiyle ilgili bir konu ortaya çıkabilir. Bir eşya alacak, devredecek veya satacaksanız bu dönemde dikkatle yapmalısınız.

Yine bu Cumartesi itibarıyla, yakın çevrenizle olan bağlarınızı kuvvetlendireceksiniz. Akrabalarınız, komşularınız, kardeşleriniz, yakın çevrenizde bulunan insanlardan keyif alacak, daha fazla paylaşım içine gireceksiniz. Yine bu tarih ve sonrasında eğitim ve öğrenim hayatınızda oldukça verimli bir sürece ilerleyeceksiniz. Eğitim konularını ön plana alabilir, geleceğinizi ilgilendirecek önemli seçimlerde bulunabilirsiniz. Satış, reklam, tanıtım ve pazarlama adına girişimciliğinizi destekleyen ilişkiler devreye girebilir.


Başak Burcu:

Haftanıza çocuğunuz varsa onun sorumlulukları, yapılması gerekenler veya size keyif veren alanlara odaklanarak başlayabilirsiniz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu Pazartesi öğleden sonraya kadar işlerinizi tamamlayın.

Salı günü dikkatli olun, hayalkırıklıkları, karşı tarafa gereğinden fazla anlam yüklemenizden kaynaklı olabilir. İlişkileriniz ve ailevi meselelerinizde gerçeklikten uzaklaşmayın. Özel hayatınızda karşı taraftan beklediğiniz çok şey olabilir ama karşılığını görmek kolay olmayacak.

Perşembe günü aile hayatınızda ve ilişkilerinizde disiplinle ve sorumlu bir şekilde adımlar atmanız gerekecek. Oluşan olaylar karşısında abartıdan ve taşkınlıklardan kaçının. Güzel fırsatlar olabilir ama siz bunları istediğiniz gibi değerlendiremeyebilirsiniz.

Cuma günü kendinize bakmak, alışveriş yapmak, sosyalleşmek anlamında şahane birgün. Özel hayatınızda da yolunda gitmeyen işlerinizi tatlı dilinizle, anlayışlı yaklaşımınızla yoluna koyabilirsiniz. Aşkta da şartlar sizden yana olacak.

Cumartesi günü oluşan dolunay, evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda duygusal konuları ve hayal ettiklerinizi karşınıza getirebilir. Yine evlilik, ilişki adımı, nişan, sözlenme gibi konularda kararlar devrede. İlişkilerinizde gerçekçilikten uzak durmayın. Hayallerinize kavuşabilirsiniz yalnız aşırı iyimserlikle birşeyleri oldurmaya çalışmayın. Bırakın hayat sizin için yapsın, olaylar kendiliğinden gelişsin, şartları çok fazla zorlamayın.

Cumartesi gününden  sonra para getirilerinizin, maddi varlıklarınızın üzerine daha fazla düşebilir, yatırımlarınızı gözden geçirebilir, kazançlarınızı oluşturacak durum ve koşulları daha fazla yakından takip edebilirsiniz. Finansla ilgili konular gündeminizde yer edecek. Para kazanımlarınız, yatırımlarınız hızlanabilir ama modaya, kıyafetlere, sanata ve aksesuara para harcamalarınız da artabilir.


Terazi Burcu:

Haftanıza aile ortamlarınızda veya evinizde çalışarak başlayacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Halledilmesi gereken önemli işleriniz için güzel destekler görecek, karşınıza gelecek olan şartları sağlama bağlayacaksınız.

Salı günü beraber çalıştığınız insanlara karşı dikkatli olun. Bazı olaylarda arkadaşlarınızın kandırıldığını veya onların da sizi kendi tarafınıza çektiğini görebilirsiniz. Özellikle beraber çalıştığınız arkadaşlarınız varsa bu hafta onların yargılarına çok fazla güvenmemelisiniz. Çalıştığınız insanlar üzerinizde hayalkırıklığı ve sorun yaratabilir. Sağlığınıza ekstra özen gösterin. Enerjiniz düşük olacak.

Perşembe günü yurtdışı harcamalarınızda, iletişime dayalı işlerinizde daha sistemli ve organize olmaya çalışmalısınız. Abartıdan uzak durmak her tür mücadele ettiğiniz konularda sizi koruyacaktır. Sosyal medya işlerinizde de daha disiplinle olayların üzerine gitmelisiniz.

Cuma günü güzel bir teklif, yurtdışı bağlantılı işlerden gelebilir. Kendinizle barış imzalayacaksınız. Uzun zamandır kafanıza takılan çözülmemiş sorunları hem çözebilir, çözmediklerinizi artık sorun olmaktan çıkarabilirsiniz. Bu süreçte her konuda aileniz sizin en büyük destekçiniz.

Cumartesi günü oluşan  Dolunay günlük hayatınızda, iş alanlarınızda hassaslıkları karşınıza getirebilir. Arkanızdan dönen olaylara tepkinizi bu dolunayla beraber verebilirsiniz. İş hayatınızda hayal ettikleriniz karşınıza gelebilir, bir iş ortaya çıkabilir, sizi mutlu edebilir ama beraber çalıştığınız insanlara karşı dikkatli yaklaşın. Sağlığınıza gereken özeni gösterin, bağışıklık sisteminizi haftasonu koruyun.

Cumartesi günü itibarıyla, kendinizi önemseyeceğiniz bir dönem başlıyor. Saçınızı, görüntünüzü değiştirebilir, estetik uygulamalarda bulunacakssanız harekete geçebilirsiniz. Sosyalliğiniz artacak, özgür, rahat ve kendinizi düşünen yönlerinizle insanların dikkatini çok kolay üzerinize çekeceksiniz. Kadın-erkek demeden insanların ilgisini ve dikkatini çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.


Akrep Burcu:

Haftanız hızlı ve harekete geçirici etkilerle başlayabilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. İletişim işlerinizi sosyal çevre organizasyonlarınızı bu Pazartesi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Yapacağınız görüşmelerde fikirleriniz kabul görecek ve insanları etkileyecek.

Eğer yeni biriyle tanışacaksanız ya da tanıştırılacaksanız Salı günü yanıltıcı etkiler devrede olacak. Karşı tarafı gözünüzde gereksiz yere büyütmeyin ve çok anlam yüklemeyin. Bu özel hayatınızı ve iş görüşmelerinizi kapsayan bir etki. Eğer bir ilişkideyseniz bu tarihlerde hayalkırıklıklarına ve destek eksikliklerine açık olabilirsiniz.

Perşembe günü sosyal çevre işlerinizde, organziasyona yönelik girişimlerde parasal olarak mücadeleci koşullar oluşabilir. Bu durumda biraz daha gerçekçi ve disiplinli yaklaşımlar sergilemeli, gücünüzü aşan işlerden kaçınmalısınız.

Cuma günü sizin için en etkili günlerden birtanesi. Etkilemek ve desteğini arkasına almak istediğiniz güçlü kişilerle bir araya gelebilir, doğru konuşmalarla işlerinizi istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Cumartesi günü oluşan Dolunay, aşk hayatınıza, çocuğunuzla olan ilişkilerinize, kreatif işlerinize dikkat çekecek. Sosyal çevrenizle daha fazla ilgilendiğiniz bu döngüde aşka ve özel hayatınızdaki insanlara vakit ayıracaksınız. Aşk karşınıza gelebilir. Hayal ettikleriniz gerçek olabilir. Durum ve koşulları gerçekçi değerlendirdiğiniz takdirde, eylemlerinizi daha sağlam yapabilirsiniz.

Cumartesi günü itibarıyla, özel ilişkilerinizde karşı taraf veya siz kendinizi geri çekebilirsiniz. Hayatı anlamlandırmak isteyeceğiniz bu dönemde geçmişi anabilir, yalnız kalmak isteyebilir, platonik ve gizli aşklara meyilli olabilirsiniz. Yabancı yerlerde bulunmak veya yabancı kişilerle ilişkilerinizi geliştirmek anlamında olumlu bir dönem.


Yay Burcu:

Bu hafta parasal işlerinizi toparlayabilir, verdiğiniz sözleri tutmak için kolları sıvayabilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Toplumdan, işten, çevrenizdeki insanlardan güzel destekler alabilir, işlerinizi rayına oturtabilirsiniz.

Salı günü ailevi konular aklınızı bulandırabilir. Aile hayatınızdaki hayalkırıklıkları ve sorunlar iş ve kariyer alanlarınızı zorlayabilir. Anne, baba ilişkinize, eşin ailesi, sizin aileniz arasındaki gelişmelere karşı gerçekçi olmalısınız. Sizin hep yanınızda olmuş olan birinden görmek istedikleriniz karşınıza gelmeyebilir.

Perşembe günü iş ve kariyer hayatınızda aşırı iyimserlikten ve abartıdan kaçının. İşlerinizde disipline olmalı ve düşünerek adımlar atmalısınız.Yaratıcılık, sanat işlerinizde işinizi şansa bırakmayın ve mücadeleci koşulların sizi gereksiz risklere sokmasına izin vermeyin.

Cuma günü toplantılarınız, görüşmeleriniz varsa şansınız çok kuvvetli. Çok güzel konuşacak, doğru zamanda doğru şekilde davranacak ve işlerinizi finansal olarak sağlama alacaksınız.

Cumartesi günü oluşan Dolunay, ailevi alanlarınıza ilginizi döndürecek. Kariyer ve iş koşturmalarınız arasında bu dolunay aile hayatınızda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Yine ev ve ailenizle ilgili bir hayaliniz gerçek olabilir, çok sevinebilirsiniz ama yine de siz gerçekçilikten uzak durmayın.

Cumartesi günü itibarıyla, 3 hafta boyunca gireceğiniz çevreler, ortamlarda ilişkilerinizi dengeli, canlı ve uyumlu tutabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz güçlenecek. Yeni insanlarla tanışmak ve onlardan fayda sağlamak adına şanslı bir dönem. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Haftanıza şartlar sizin lehinizde olarak giriş yapıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu hafta sorumluluklarınızla ilerleyecek, önemli görüşmelerinizde fikirlerinizle dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Bu Pazartesi öğleden sonraya kadar güzel iş konuşmaları altındasınız.

Salı günü kafa karışıklıkları size hata yaptırabilir. Yakın çevrenizdeki insanların eğitim hayatınızdaki planlarınıza, gelecek dönemki girişimlerinize karışmasına müsade etmeyin. Karmaşalar, belirsizlikler bu dönemde ortaya çıkabilir. Ortağınız varsa bu tarihte parasal konularda bazı hatalar yapabilir.

Perşembe günü işlerinizde, yurtdışı bağlantılı alanlarda daha disipline olmanız gerektiğini göreceksiniz. Mücadele etmeden, uğraşmadan bazı işlerinizin yoluna girmediğini anlayacaksınız. Ama bu ister işiniz, ister eğitim hayatınızla ilgili olsun abartmadan, taşkınlıkla hareket etmemeye çalışın.

Cuma günü sizi daha az tanıyan insanlara karşı anlayışlı ve sevgidolu yönleriniz ön planda olabilir. Sorunlarınıza çözüm üretecek, güçlü insanlardan beklediğiniz destekleri görecek, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Cumartesi günü oluşan  Dolunayda duygusal ve biraz da fedakar kararlar almaya yatkın olacaksınız. Yakın çevrenizde olup bitenlere odaklanacaksınız. Bu dönem vereceğiniz kararlarda kendinizi başkaları için kurban etmeyin. Enerjinizi yüksek tutun. Duyacaklarınıza hemen inanmayın.

Cumartesi günü itibarıyla işlerinizde başarı ve ilerleme elde edebileceğiniz günlere giriş yapıyorsunuz. Özellikle geçtiğimiz aylarda gösterdiğiniz performans ve çabanın ödüllerini alabilirsiniz. Yine önemli bir projeye imza atılabilir, görüşmeler yapılabilir. Toplum önünde güçlü ve adil duruşunuzla herkesin beğenisini toplayabilir, önemli iş birlikleri içine girebilirsiniz.


Kova Burcu:

Haftanıza geri planda durarak, yapmanız gereken işlerinizin üzerine düşerek başlayacaksınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu hafta hem parasal konularda, hem de ruhsal alanda güzel sonuçlar almaya yatkın olabilirsiniz. Önemli işlerinizde konuşmalarınız ve düşüncelerinizle insanları etkileyebilirsiniz.

Salı günü gerçekliğinizi kaybetmeden ilerlemeniz gerekecek. Parasal konularda hatalar yapabilir, çabuk aldanabilirsiniz. Bu dönemde parasal işlerinize dikkat edin. Yapacağınız harcamalarda partnerinizden göreceğiniz destek düşük olabilir ya da onun yanıldığını ve parasal konularda uygun olmayan kararlar aldığını görebilirsiniz.

Perşembe günü arkadaşlarınızla yapacağınız planlarda fazla uçmayın, disiplinle ve tutarlı olarak ilerlemeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Bu dönemde kimseye borç para vermeyin veya kimseden borç para almayın.

Cuma günü parayla ilgili bir işinizi kolayca halledeceksiniz. Karşınıza bir teklif gelirse doğru cümlelerle istediklerinizi karşı tarafa aktaracaksınız. Bu aralar düşündüğünüz birçok şeyin aynı anda olması söz konusu olabilir ama bu sizi hep böyle olacakmış gibi yanıltmasın.

Cumartesi günü oluşan Dolunay, elinize geçmesi gereken bir para olayını hızlandıracak, hassaslıklar, mucizeler oluşabilir ve bu dolunayda bazı işlerinizin parasal karşılığını alacaksınız. Sadece bu hep böyle olacakmış gibi hissetseniz bile, düşündüğünüz gibi olmayabilir, gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Cumartesi günü itibarıyla, seyahat etmeyi, gezmeyi ve değişik kültürler içinde olmayı seveceksiniz. Sizi daha az tanıyan insanlarla yapacağınız işler önem kazanıyor. Bugün ve sonrasında üniversite eğitiminiz için yurtdışında okumayı düşünüyorsanız, okulunuzu görmek veya seçim yapmak üzere yurtdışına gidebilirsiniz. Seyahatleriniz sizi geliştirecek ve güzel ilişkiler kuracaksınız.


Balık Burcu:

Haftanıza sosyal çevrenizle beraber yapılacak işler, gelecek planlarınız ve bir takım organizasyonların sorumluluğu veya yüküyle başlayabilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. İnsanları etkilemeyi başaracağınız bu hafta partnerinizi kendi isteklerinize göre ikna edebilir, fikirlerinizi onunla paylaşabilirsiniz.

Salı günü ilişkilerinizde karşı tarafı gözünüzde büyütebilirsiniz. Aldanmalara açık zamanlar. Bu yüzden evlilik ve teklif tarihlerinizi bugünlere denk getirmeyin. Yine önemli konularda kafanız karışık, karmaşık ve belirsiz olabilir. Kendinizin ne istediğini bilmiyor olabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde de taleplerinizi doğru ifade etmek kolay olmayabilir.

Perşembe günü özel hayatınızda ve ilişkilerinizde daha disipline ve düşünerek adımlar atmaya çalışın. Partnerinizin ailesiyle bir araya gelecekseniz, abartıdan uzak durun. Enerjinizi daha uygun kullanın.

Cuma günü sevdiğiniz insanı doğru sözlerle etkileyebilir, sorunlarınıza çözümler üretebilirsiniz. Yine çevreniz yaptığınız işlerde ve özel girişimlerinizde sizi sonuna kadar destekleyecek.

Cumartesi günü oluşan Dolunay hayatınızı ilgilendirecek önemli kararları, hassaslıkları karşınıza getirebilir. Hayalettikleriniz karşınıza gelebilir. Bu dönemde işlerinizin, ilişkilerinizin yağ gibi rahat ve kolay bir şekilde akması lazım sevgili Balıklar, işlerinizde zorlama etkiler varsa bozulmalar oluşabilir. Yanlış adımlara dikkat edin, gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Cumartesi günü itibarıyla, ortak parasal konularda şansınız artıyor. Bir borcun, ödemenin altına girmek için güzel zamanlar başlıyor. Parasal sorunlarınıza çözüm üretebilir, diğer insanlardan destek görebilirsiniz. Cinselliğe, ruhaniyete, bilinmeyene olan ilginiz artabilir.

Hande Kazanova Youtube kanalı

Hande Kazanova internet sitesi.. daha fazlası için tıklayın