Abone Ol

İhaneti öğrendi, hamile sevgilisini canlı yayında dövdü!

"Çingene Kral" lakaplı ünlü Romen şarkıcı Nicolae Guta canlı yayınlanan bir televizyon şovunda sevgilisini saçlarından tutup yerlerde sürükledi. Şarkıcının genç kadını kameralar önünde öldüresiye dövme sebebi ise şok etkisi yarattı.

İhaneti öğrendi, hamile sevgilisini canlı yayında dövdü!

Romanya kadar dünya gündeminde de etki yaratan olayda milyoner “Çingene Kral” lakaplı Romen şarkıcı Nicolae Guta, katıldığı televizyon programında herkesi şoke etti. Sevgilisinin üvey oğluyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrenen ünlü şarkıcı bir anda genç kadını saçlarından tutup kelimenin tam anlamıyla yerlerde sürükledi.

Direk dansçılığı yapan genç kadının korktuğu başına geldi ve sevgilisi tüm gerçeği öğrendi. Üstelik canlı yayında ve kameraların önünde sevgilisini dövecek kadar kendini kaybetti. Gözü dönmüşçesine kadını yerlerde sürükleyen ve ona küfürlerle bağıran Nicolae Guta’yı, kadının hamile olması bile durdurmadı. Lulia isimli kadın ağlayarak stüdyoyu terk etti.

Ünlü şarkıcı Nicolae Guta ve söz konusu sevgisi Lulia, Guta’nın eski hayat arkadaşı Narcisa Guta ve onun oğlu Nicu programa birlikte katılmışlardı. Ortalık karıştığı anda eski eş ve Guta’nın üvey oğlunun annesi olan Narcisa’nın oldukça rahat tavrı ilginçti. Ayrıca milyoner Romen şarkıcının 5 ayrı kadından 10 çocuğu bulunuyor. Romen medyasına göre Lulia da Guta'nın bebeğine hamile.