Abone Ol

Halk TV kanalında 4 tane p.şt davasında karar!

Posta yazarı Nedim Şener, AK Parti milletvekili Hüseyin Kocabıyık hakkında attığı tweet nedeniyle açılan davanın sonuçlandığını yazdı.

Halk TV kanalında 4 tane p.şt davasında karar!

Uğur Dündar yönetiminde Halk TV’de yayınlanan Halk Arenası programında yolsuzluklar konuşulurken, dönemin Yeni Asır Gazetesi yazarı Kocabıyık, Twitter’da “Halk TV adlı kanalda 4 tane puşt Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı'na hakaret ediyor” diye yazmıştı.

Uğur Dündar ve programın konukları CHP Milletvekili Haluk Koç, gazeteci Nedim Şener, Kocabıyık hakkında dava açtı.

Nedim Şener Posta gazetesindeki köşesinde davayı kazandıklarını, Kocabıyık'ın 5 Bin TL tazminat ödemeye mahkum edildiğini yazdı.

Şener yazısında bir hesap numarası paylaşarak Kocabıyık'ın parayı o hesaba yatırmasını istedi ve şu ifadeleri kullandı:

"Hüseyin Kocabıyık’ın ettiği hakaret ona 15 bin TL’ye mal oldu. Ama olsun milletvekili oldu ya, hepsi hepsi bir aylık maaşı.

Evet Sayın Kocabıyık cezaya çarptırıldınız ama o parayı istemiyorum. Parayı lütfen şu hesaba yatırın; “T.C. ZİRAAT BANKASI ANKARA KURUMSAL ŞUBESİ TL-Hesap IBAN No: TR710001001745032156205010”

Bu hesap kime mi ait? Bir zamanlar, “En büyük Türk büyüğü”, “İngiliz yazarı Shakespeare gibi”, “Ona düşmanlık edenlerin utanması gerek” diyerek yere göğe koyamadığınız FETÖ lideri Gülen’in organize ettiği 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen ve yaralananlar için Başbakanlığın açtığı yardım kampanyasına ait” Makbuz göndermeyi unutmayın…"