Abone Ol

Halk TV Kaftancıoğlu'nu neden hedef gösterdi?

DHA'nın haberine göre Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda terör propagandası yaptığı iddia edilerek ihbarda bulunuldu...

Halk TV Kaftancıoğlu'nu neden hedef gösterdi?

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında, "PKK ve DHKP-C propagandası", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve kurumlarını aşağılamak", "Cumhurbaşkanı’na hakaret" suçlarından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

DHA'nın haberine göre Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda terör propagandası yaptığı iddia edilerek ihbarda bulunuldu.

Söz konusu paylaşımları incelemeye alan başsavcılık, paylaşılan tweetleri tutanak altına alarak Kaftancıoğlu hakkında soruşturma başlattı.

Twitter'dan açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Bir doktor ve bir anneyim. Bütün yaşamımı insan hakları mücadelesine adamış biri olarak daima terörü ve terör örgütlerini lanetledim! Tüm amacım ve çalışmalarım Türkiye Cumhuriyeti devletini yüceltmek olup saraya dair eleştirilerim de bu sorumlulukladır. Gerek şahsım, gerek partimle ilgili karalama kampanyası yürüten herkesle yargı önünde hesaplaşacağım" ifadelerini paylaştı.

HALK TV HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Dün seçimden önce Halk TV, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na aday olan Canan Kaftancıoğlu’na ilişkin dikkat çeken bir haber yapmıştı. CHP İstanbul İl Başkanlığı için sandık başına giderken, Halk TV’nin iki başkan adayın biri olan Canan Kaftancıoğlu’nu hedef alması, “taraf mı tutuyor” sorularına neden olmuştu.

Halk TV Kaftancıoğlu'nu neden hedef gösterdi? - Resim: 1

Halk TV’nin, İstanbul İl Başkan adayı Canan Kaftancıoğlu’nun 6 yıl önce attığı tweeti yeni atılmış gibi gündeme getirip, hedef göstermişti.